Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 26.10.2005, 07:49   #1
emer74
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika emer74
 
Data rejestracji: 19.07.2002
Lokalizacja: Lublin
Posty: 203
emer74 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ddr 400 mhz

Witam
Zastanawiam sie czy jak wpakuję DDR 400Mhz w moją starą ecs k7s5a to będą działać? plyta obsługuje ddr266 i sdr 133 .gdzies czytalem ze powinny działać ale chcę sie upewnić.

pozdrawiam
emer74 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 26.10.2005, 07:54   #2
Qbi@k
Guru
 
Avatar użytkownika Qbi@k
 
Data rejestracji: 14.10.2005
Lokalizacja: Cymeria
Posty: 1,956
Qbi@k niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Qbi@k niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Bedzie dzialac. Ram sam sie przestawi na 266 a lepiej miec 400. W przyszlosci moze sie przyda a jak nie to taka plytke bedzie mozna latwiej sprzedac.
Qbi@k jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.10.2005, 09:03   #3
Ormianin
Komandor
 
Avatar użytkownika Ormianin
 
Data rejestracji: 29.07.2002
Lokalizacja: Oława
Posty: 6,348
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez emer74
Witam
Zastanawiam sie czy jak wpakuję DDR 400Mhz w moją starą ecs k7s5a to będą działać? plyta obsługuje ddr266 i sdr 133 .gdzies czytalem ze powinny działać ale chcę sie upewnić.

pozdrawiam
A nawet bedzie lepiej, mozna wyzylowac pamiec wtedy ustawic mniejsze opoznienia
__________________
----------
pozdrawiam
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.10.2005, 14:26   #4
adbok
Guru
 
Avatar użytkownika adbok
 
Data rejestracji: 11.05.2003
Lokalizacja: N 51°27' E 20°28' - woj. łódzkie
Posty: 1,283
adbok zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja mialem na tym ecs`sie 2x256 ddr400 geila i smigalo tez pisalem posta na ten temat
adbok jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.10.2005, 11:22   #5
emer74
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika emer74
 
Data rejestracji: 19.07.2002
Lokalizacja: Lublin
Posty: 203
emer74 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No ale nie wiem jeszcze jakiej firmy kupic zeby pracowały na 100% bez problemu, Kingston, a może Goodram? No i z jakim oznaczeniem bo tego kompletnie nie czaje: TSOP czy BGA?
http://www.goodram.pl/ddr_pl.htm
emer74 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.