![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Było..Minęło.. :(
Data rejestracji: 11.02.2003
![]() |
Co jest z tym telefonem:(
Ostatnio jakies dziwne rzeczy dzieja sie z moim telefonem.Mam Nokie 3310 i od pewnego czasu jak dostaje sms'a z neta to ... no wlasnie.Nie ma wtedy powiadomienia ze przyszla waidomosc i moge ja przeczytac tylko na wyswietlaczu.Nie widac wtedy mojego logo ani zegara tylko tekst sms'a.Najbardziej wkurzajace jest to ze nie ma tego sygnalu bo nie wiem ze dostalam wiadomosc
Moze to cos w ustawieniach telefonu ![]() Pomozcie, moze ktos z was tez tak mial.... Pozdrawiam... |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
ja tez ostatnoi tak mialem. Odebralem z neta sms-a bez telefonu Nokia 3310. To chyba podobny przypadek. A co pojawialo sie na wyswietlaczu... tego nie napisze!!!^_^
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Poszukajcie informacji na temat SMS wysyłanych w klasie "0" - wiadomość nie trafia do skrytki tylko jest bezpośrednio ukazywana na ekranie, możesz ją przeczytać, zapisać (sama sie nie zapisuje jak normalne sms) lub odrzucić. Sygnał nadejścia powinien być taki sam jak normalnego sms, przynajmniej tak mi sie wydaje, ale może zależy to od typu telefonu. Są programy służące do wysyłania sms w tej klasie, a także migających (Flash) ale bramki internetowej to umożliwiającej póki co nie znam, przynajmniej polskiej, z zagranicznych może "1stwap" ale pewny nie jestem.
|
|
|
|
#4 |
|
![]() |
no wlasnie to sa wiadomosci ze stronki 1stwap, ale najbardziej mnie wkurza ze nie ma sygnalu ze przyszedl sms
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eh... Nokia 3310 to szajs taki ;-P. Moja rada : sprawci sobei lepsza komorke, a nei taka, "jaka maja wszyscy"!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Hej Niebieska - jak nie ma sygnału o nadejściu wiadomości to jest to objaw conajmniej dziwny. Z tego co znam Nokie to taki sygnał musi być niezależnie od klasy wysyłanego sms'a. Sam mam Nokie już którąś z kolei i zawsze sygnał mam.
M@X.666 Nie zawsze telefony które są mniej znane cokolwiek są warte. A jak czegoś jest dużo na rynku to i o opinie łatwo, części tańsze i tak dalej... :-)
|
|
|
|
#7 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Ja nei mowie o firmie, tylko generalnei o modelu... Zgadzam sie ze Nokia to najlepiej konfigurowalna komorka na rynku (sam mam 5510), ale wielu moich znajomych bedachych w posiadaniu 3310 skarza sie na nie i sredni po roku uzywania kazdy wymienei ze wzgledu na jakas usterke. Co jest...?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
![]() |
[QUOTE]Monter napisa***322;(a)
[B]Hej Niebieska - jak nie ma sygnału o nadejściu wiadomości to jest to objaw conajmniej dziwny. Z tego co znam Nokie to taki sygnał musi być niezależnie od klasy wysyłanego sms'a. Sam mam Nokie już którąś z kolei i zawsze sygnał mam. Nie ma, nie ma sygnalu
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Czym sie przejmowac?? Jak ktos ma cos waznego to niech zadzwoni
a nie sms
|
|
|
#10 | |
|
![]() |
Cytat:
Taka wlasnie mialam ostatnio sytuacje....
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
zmien soft, WSZYSTKIE (3310, 3330, 3315, 3210, 8210, 3510, 3510i, Alcatel 311
) Nokie ktore widzialem reaguja dzwiekiem na SMSy i SMSy klasy 0
|
|
|
#12 | |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#14 | |
|
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Cytat:
PS Probowalas pytac w serwisie czy chocby w sklepie gdzie sa troche bardziej rozgarnieci sprzedawcy? |
|
|
|
|
![]() |
|
|