![]() |
demko spoko...czekam na fulla
fajny model jazdy, sporo zmian względem tego z cmr2 - dla mnie bomba szkoda że w demku tylko 3 odcinki :-( |
gierka świetnie się zapowiada
tylko szkoda, że nie mam kierownicy |
Kierownica to by było to. Po godzinie gry na klawiszach prawie nie mam czucia w nadgarstku :D
Swoja drogą to miałem taką cichą nadzieję, że nowa wersja będzie pozbawiona "betonowych" krzaczków i znaków drogowych (( U mnie giera śmiga płynnie, bez haczenia, wszystko dałem na full. U was też nie można włączyć EAX-a? |
Żałuję, że mam TNT2 i nie moge nawet zobaczyć tej gry :( ... bo kurde głupi tak zwany brat nie chce sie dorzucić do GF czy czego tam..,a ja nie kupie bo będzie z tego korzystał :P Linki do pliku można znaleźć tutaj niech chociaż inni się pocieszą :)
|
Grafa jest świetna, ale niestety zachowanie samochodu co najmniej dziwne, ale cóż, to tylko demo, mam całkowitą płynność przy full detalach, 1024x768x32, anizo8x, fsaa4x, na A1700+, 256ddr, gf3ti450. Można tylko pomarzyć aby tak płynnie mi chodził doomIII.
|
Cytat:
może dlatego, że to demo? |
jak wiadomo gra prezentowala produkt skonczony w 95%, ale...
... pojawil sie upgrade do demka, ktory uaktualnia je do wersji finalnej, poprawiono dzwiek, plynnosc... plik zajmuje 24MB, po niego odsylam was TUTAJ ;) Pozdro. |
Ilość załączników: 1
no nie, normalnie colin 3 jest full wypas :cisza:
upgrade sprawil ze demko nabralo zypelnie nowych barw || wkoncu dzwiek nie pada i widac nieco wiecej szczegolow ;) PS. hehe, chyba troche laczki mi sie spalily ;p |
a kiedy wychodzi pelna?
|
Właśnie ciągnę upgrade-a. Pewnie, niestety nie usunęli tych betonowych krzaczków :P
|
niestety po upgrade nadal zostaly "betonowe" znaki, krzaki i takie mniejsze drzewka co w rzeczywistosci powinny chos troche sie zlamać.
dzwiek jest lepszy, sterowanie samochodem tez, doszlo troche fps, polecam poprawke sciagajcie |
panowie, a moze napiszecie jakie czasy udalo wam sie osiagnac ||
ja narazie mecze Japonie, czas 3:28,51 :) |
Cytat:
Byc moze dlatego ze gram bez kierownicy (do ktorej jestem przyzwyczajony) poniewaz ja pozyczylem (( . Musze ja odebrac. A wiec oto moje czasy na klawiaturze:cisza: : UK -> 3.20,97 JAP -> 3.40,22 SWE -> 2.57,56 W sumie to chyba nie jest az tak zle jak na osobe, ktora sie przyzwyczaila do kierownicy|| |
Ilość załączników: 1
ja gram zawsze na klawiaturze, kierownicy nie posiadam, chociaz raz pozyczylem i kiepsko to wygladalo jak gralem w Colina 2 :D
klawisze jakos bardziej mi odpowiadaja :) teraz wzialem sie za Wielka Brytanie, czas 3:12,30 i jeszcze probuje cos z tego ukrecic :P PS. czas z Japoni poprawiony (zalacznik) :chytry: |
Cytat:
zalezy jak lez wiem jak jest bo sam przz 3 miechy mialem kierownice porzyczona w domu... czy tak czy tak colin jest fajny... :P :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:15. |