![]() |
Cytat:
|
z jednej strony masz racj***281; ale z do***347;wiadczenia wiem nic nie zrobisz przyzwyczaj si***281; :)
mieszkam nad jedynym sklepem w okolicy i wyobra***378; sobie ***380;e o 6 rano a czasami wcze***347;niej spotykaj***261; si***281; miejscowe staruszki ze swoimi pupilami kt***243;re przysz***322;y na zakupy [na zakupy z psem :sciana: ] i owe pieseczki po przywiazaniu sobie szczekaja - kiedy***347; mi to przeszkadza***322;o teraz juz nie :) pracy Ci trzeba || |
Cytat:
I czy nie oddziabałyby mi ręki podczas próby dosypania im tego :wow: Poza tym - codziennie skradać się do sąsiada.. Nie przejdzie :( :mruga: |
dosyp im do ***380;arcia Persen Forte i po k***322;opocie :szczerb:
|
Denerwujące psy..
Witam, :D
Wszyscy wiedzą, że pies jest najlepszym przyjacielem człowieka.. Zgadzam się. Są fajne itd.. :fiu: Ale ja mam pewien problem :wow: W okolicy, w której mieszkam KAŻDY sąsiad ma co najmniej jednego psa. Niby nic dziwnego, ale jeden z nich (akurat mój sąsiad) ma 2 diabły wcielone. Cały dzień ujadają okropnie. Jeśli jeszcze w porach od 8:00-20:00 nikomu to nie przeszkadza szczególnie, to jednak już w innych jest to nie do wytrzymania. Dość często potrafią pobudzić całą okolicę.. (( Oczywiście rozmowy z sąsiadem nie przynoszą żadnego rezultatu :klnie: Jak sobie z tym poradzić? :help: Myślałem nad gwizdkiem ultradźwiękowym.. Ale czy taki bajer przyniesie pożądany skutek? :sciana: Pozdro P.S. Gorąco się zaczyna robić :spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:43. |