![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Gość
|
-=DiAlErY=- help... :)
...ludzie, dlaczego tak jest ze wszelkie strony z crackami (prawie) sa podpiete pod sex strony ?!
...no wlasnie to jest moj problem, na takowej stronie wladowal mi sie "dialer" a raczej "ULUBIONE STRONY" ktore mi sie laduja przy kazdym starcie systemu, co robic? W msconfig nie moge tego znalezc, moze jakis soft, help me plissss.... ...PS. nie chce mi sie przeistalowywac win-a ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.07.2002
![]() |
A czy czasem niczego w autostarcie nie masz?!? Poszukaj, a jak cos to wywal i klops
![]() btw. polecam stronke www.craks.prv.pl tam nie ma reklam, dialerow i innego za przeproszeniem gowna ;] pozdro ![]()
![]() |
#3 |
Gość
|
...ok, panowie i panie poradzilem se.
...w msconfigu/autostarcie wystarczy odznaczyc sysmd ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Dialery raczej uruchamiaja się z rejestru. Sprawdź klucze:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run tylko uwazaj żeby nie wywalić przypadkiem plików systemowych
LiteOn LTR-40125S & SOHW-1633S 8 ) Jak zrobić szybko sałatke z buraków? Wrzucić granata do BMW ![]() Ostatnio zmieniany przez Ziele : 24.02.2003 o godz. 12:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |