![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Dialnet Dsl 1
Ma kto cos takiego moze ?
Jest teraz promocja i sie zastanawiam czy nie zrezygnowac z kablowki (multimedia) na rzecz dialogu. Jak to jest z p2p ? W mm nie ma problemow. I jeszcze musze sie dopytac jakie sa limity miesieczne, obecnie mam 15 gb co mi wystarcza. Dodatkowo w dialogo bede miec abonament tel za 1 zl. Chyba sie ktos znajdzie i opowie jak tu chodzi ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
polecam w 1000% zadnych limitow, transfery naprawde dobre, zadnych wad praktycznie, w ciagu dwoch lat moze jedna awaria trwajaca dwie godziny. polecam z czystym sumieniem
![]() |
![]() |
#3 |
lołn łulf
![]() ![]() ![]() |
No skoro tak mowisz to sprobuje. Nie zebym mial cos do obecnego operatora ale oferta jest kuszaca. 1000/256 wyglada lepiej niz 512/128. Mam nadzieje ze bedzie lepiej z pingami, chociaz to moze byc wina kompa.
jesli mam miec dwa razy lepszy transfer active na dc high id na emule to po co przeplacac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
A ile teraz kosztuje 1 MB
![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
![]() ![]() |
zalezy od dlugosci podpisania umowy. o ile sie nie myle ... jest to 55zł przy umowie na 36miesiecy, 66zł/umowa 24 miesiace i 77 umowa na 12 miesiecy. nie sa to pewne dane, z pamieci pisze. promocja jest taka ze abonament telefoniczny obniza sie do 1zł przez caly okres trwania umowy, czyli koszty spadaja o okolo 30zł pozdrawiam
![]() |
#6 |
lołn łulf
![]() ![]() ![]() |
1 mb na 12 miesiecy plus 3 miesiace za 1 zl to jest 88 zl, czyli w sumie trzeba podpisac na 15 miesiecy.
Te 3 miechy to dla tych co maja z kims umowe i im sie niedlugo konczy, tak jak mi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
czyli krotko mowiac mozna by miec przy podpisaniu umowy na 36 m-cy neta 1mb za 66 zl + 1 zl za telefon przez caly czas umowy tak?hmmm, musi byc w tym jakis haczyk bo cos za tanio
hmm,chociaz jakby to bylo tak to dobrze, mam telefon z dialogu juz, moze to by byla dobra anternatywa dla radiowki aha, a za modem sie cosik placi? Ostatnio zmieniany przez Damianos L : 15.12.2006 o godz. 20:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
nie ma zadnych haczykow... tak tanio ponieważ decydujesz sie na zawarcie umowy na tyle miesiecy ... pomnoz 66zł * 36 co dla nich jest zagwarantowanym przychodem 2376zl
![]() |
![]() |
#9 |
forumholiczka
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od roku mam Dialog. Serdecznie polecam
Awaria była raz, jak ukradli kable na korytarzu - ekipa przyjechała wymienić po paru godzinach. Nie rozłącza, prędkość łącza taka jak w umowie a czasami nawet szybciej, nie ma limitów pobieranych i wysyłanych danych, modem za darmo ( Dialog go wypożycza, po rozwiązaniu umowy trzeba oddać ), w cenie internetu jest stały, publiczny adres IP Właśnie przedłużyłam umowę w promocji o której jest mowa wyżej, czyli 1 mB+telefon za złotówkę
![]() |
#10 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Jedyna wada to to, ze aby uzyskac pelna predkosc przez www trzeba wpisac proxy. Przynajmniej z taka 1 od Dialogu ja sie spotkalem. Na P2P tez nie ma co narzekac bo przewaznie leci swoje
![]()
![]() |
#11 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Jak nie wiesz o czym piszesz (podobno) - to nie pisz. Post***243;w masz dosy***263; ![]() DIALOG jest The Best ![]() Jako dow***243;d, ***380;e nie wiesz o czym piszesz: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic211210-90.html
ASUS DRW-24B3LT ![]() Ostatnio zmieniany przez esem : 16.12.2006 o godz. 21:45 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Jeśli jesteś z Wrocławia to......
Cytat:
Jeśli jesteś z Wrocławia (albo inne miasto gdzie jest Dialog) i chcesz mieć szybki Internet to nie zastanawiaj się.
![]() |
![]() |
#13 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
mam Dialnet 2048/512 Kbit/s , p***322;ac***281; 88 z***322;.
Dlaczego nie mam dialogu ... Za 2mbit/256 place jedyne ~170 z***322; ...
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|