![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co sie dzieje z CDRinfo?
mozliwe, ze sie myle, ale ostatnimi czasy mam wrazenie, ze serwis informacyjny CDRinfo zszedl troche na psy, jezeli chodzi o ilosc newsow, artkulow itd.
czy to tylko moje urojenia, czy moze ktos inny tez to zauwazyl ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Team membersi zrobili sobie wieczne wakacje i nie ma się kto zajmować serwisem. Czasem na forum jeszcze widać Zbiega i Sobala, Majonezik też conieco czasem skrobnie, a reszta to chyba dobrała się do najwyższych stanowisk i już ich nie interesuje serwis 8)
Faktycznie newsów coraz mniej, ale to zależy od Was, czytelników, którzy powinni te newsy dostarczać. Natomiast artykuły - ich ilość też świadczy o zerowym praktycznie wkładzie czytelników. Druga sprawa, że o nagrywaniu już wszystko zostało napisane (m.in. dlatego niektórzy nie zaglądają na CDR Forum), więc i artykułów brak.
![]() |
#3 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Ja osobiscie mam bardzo duzo zajec i wpadam tu na chwile co nie oznacza ze jako mod nie wiem co sie dzieje. Godzinami siedze nad tworzeniem aplikacji klasy MRP wiec ciezko znalezc czas na inne rzeczy. Bartez rowniez ma wiele zajec na studiach w HOF, Fraxiu ma prace i tez rzadko jest na necie. Misiek4 ma czeste wyjazdy i bywa okazjonalnie. Majonez ma burzliwy okres w tym okresie.
Okres stagnacji zmieni sie za kilka tygodni, dowiecie sie o tym i nadchodzacych zmianach. Pracujemy nad kilkoma rzeczami zwiazanymi z serwisem i zajmuje to gro czasu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
okres - hmm
![]() ![]() ale fakt faktem ze nie wiem za co sie zlapac sprawy ze tak powiem rodzinne + studia (V rok) + postawienie rutera dla pewnej firmy + aktualizacja bazy biosow + w cholere innych spraw = powinienem sie sklonowac z 6 razy conajmniej ![]() a to ze nie widac wszytkich to nie znaczy ze nie dzialaja - serwis to nie tylko newsy i artykuly czy forum - to takze strona techniczna - samo sie nie naprawi pozdrawiam wszystkich "starych bywalcow" ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Majonez wiem doskonale co piszesz - ja naszczescie po studiach - wiec troszke mi sie odluzowało - ale praca w firmie - podlaczenia lokalizacji do net-u - po nocach pisanie kodów do stronki - koszmar - zwykli zjadacze chleba niedocenia ze zeby stronka działała w cholere kodu trzeba przemielic ;D - i czasami wypasc pogadac z znajomymi w pub-ie np. na jam sesion, i od czasu do czasu zobaczyc sie z przyjaciółką. trzymaj sie jestem z toba ;D
![]() |
#6 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Sniper Niech Ci Bozia w jakosci dzieci wynagrodzi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Member of Blokers.net