![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 07.06.2002
![]() |
DirectX 9
Ściagnąłem web instalator i mi się nie chce ten DX ściagnąć. Też tak macie ?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
Wlasnie sciagam i wszystko jest OK!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
P.I.M.P.
Data rejestracji: 14.05.2002
![]() |
directX 9 jest dobry ale jak narazie zostane przy 8.1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
UWAGA!!!!
Korporacja Microsoft zaprezentowała w końcu dziewiątą wersję bibliotek DirectX. Oprogramowanie można pobrać ze strony Betanews oraz z serwisu Microsoftu. Podczas instalacji pakietu należy mieć na względzie fakt, iż jedyną drogą jego deinstalacji jest ponowne zainstalowanie systemu operacyjnego. Do tej pory pełną obsługą DirectX 9.0 mogą się pochwalić karty graficzne ATI Radeon 9500 i 9700. Kolejnym adapterem graficznym, który ma współpracować z nowymi bibliotekami, jest GeForce FX korporacji nVidia. Karty tego typu mają się jednak pojawić nie wcześniej niż w lutym przyszłego roku. Czyli - przy nieudanej probie instalacji - reinstalka systemu!!! A swoja droga, ciekawe jak na DX9 dzialaja deinstalatory DX`a? Czy po restarcie Winda wykonuje dokladny pad? I juz koniec? Pozdrowienia Krajek |
![]() |
![]() |
#5 | |||
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wymiatacz
![]() |
Zainstalowalem-działa. Co tydzień zrob sobie dla relaksu obraz dysku i .... mozna szalec!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Mam problem, w chacie nie mogę zainstalować Direct 9 na WinXP Pro, wyskakuje komunikat że pliki nie mają certyfikatu Microsoftu, nie zostaną zainstalowane i porada żebym skontaktował się z administratorem. Plik z Directem ma 33 Mb (niby nie potrzebuje sieci)a wyskakuje ten komunikat. Wie ktoś dlaczego tak się dzieje? W kafejce zainstalowałem bez problemu z tego samego pliku (w chacie jest tylko jeden użytkownik czyli Ja)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.08.2002
![]() |
Jeśli ktoś z Forumowiczów ma zainstalowanego Directx-a w wersji 9.0 prosiłbym o następujące informacje dotyczące poszczególnych sterowników :
w jakiej wersji w tym pakiecie są następujące sterowniki - ddraw.dll - ddraw.vxd - ddraw.16.dll Z wszelkie informacje z góry dziękuję . PS. Zbór bibliotek "DirectX" to nie tylko "D3D" (tutaj oczywiście musi być ,w zalezności od wersji DirectX-a wsparcie ze strony sterowników dla kart graficznych) ,to także biblioteki "directdraw" . Sterowniki "directdraw", a także "directsound" mają dość poważne znaczenie jeśli chodzi o odtwarzanie np. filmów w formacie "DivX" .jaro |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |