![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Gforce 4 MX440 SE i TV-OUT
Podlaczylem kumplowi kabel do tv.Sciagnalem TVtools (nic wiecej nigdzie nie zmienialem). No daj w tym tvtoll na guzik TV i przelacza na tv ale obraz na tv jest czarnobialy i tak miga jakby. Co mam ustawic zeby bylo ok ?? Aha i przy tym kablu jest tez JACK do karty muzycznej.KArta jest zintegrowana z plyta. Podlaczalem do wszystkich 3 wejsc na niej. I na jednym slychac delikatnie na telewizorze ale jakos dziwnie BUCZY i nie da sie sluchac tego. Pomozcie co mam jak ustawic zeby bylo ok. PLEASE
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
lechu
Data rejestracji: 25.01.2003
![]() |
po holera ci TVtools w sterownikach karty maz wszysko zaznacz w ustawieniach powieksz pulpit systemu windows do rozmiarów tego monitora.wlasciwosc ustawienie kolorów nakladki wybór automatyczny .powiekrzenie nakladka wideo.brak kolorów morze tv jest stary i nie obsluguje ntsc bo tak jest domyslnie zmien na pal.ja mam ta karte a na telewizorze obraz zeleta i dzwiek super.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
no nie wiem - sterowniki systemowe do tv-out sie potrafia dziwnie zachowywac
a co do twojego problemu to w tv-tool jako typ wyjscia ustaw VHS i przesun suwak flickerfilter tak zeby migotanie ustalo btw - jaka wersja tv-toola dziala z GF4 ? |
|
|
|
![]() |
|
|