![]() |
ja bym nic mu nie robil tylko od razu ze skory obdzieral... a jakby tracil przytomnosc cudzilbym amoniakiem... a na miejsca swiezo obdartej skory sypal sol, ciekawe ile by wytrzymal...
|
Cytat:
|
Szokujący film :blee:
|
wymierzneie sprawiedliwosci wobec nich w ten sposob nie jest takze na miejscu bo zrobilibysmy dokladnie to samo co oni robia.
ci ludze powinni byc skazania na wieczna samotnosc a kare napewno wymierzy i Bog po smierci niestety nie ma sily na ludzka podlosc |
Cytat:
poza tym nie wydaje mi sie, by to, ze Bog wymierzy im kare po smierci mialo cos zmienic.. taki ktos nie bardzo mysli o tym co sie z nim stanie po smierci i chyba raczej odczucie na wlasnej skorze moze tylko dac mu do zrozumienia.. nie watpie by Bog wymierzyl im kare za to, bo nie jestem ateista.. chodzi mi o to by zmienic ta sytuacje i te zwierzeta nie musialy juz cierpiec.. |
Cytat:
wielu sie tu ze mna nie zgodzi, ale np. morderstwo dla pieniedzy (z jakiegos powodu) tez jest wg mnie "lzejsze" od morderstwa dla przyjemnosci (w tym przypadku morderca jest juz nieodwracalnym smieciem i zwierzeciem, ktory robi to "for fun") a nie powiesz mi, zeby byl jakis powod dla ktorego gosc z filmu nie usmierca tych zwierzat przed zdzieraniem skory... moze oprocz tego by sobie glowy nie zaprzatac jeszcze usmiercaniem.... nie czyn drugiemu co Tobie nie mile... ciekawe czy ten @#(@*# z filmu chcialby byc na miejscu tych zwierzat... nie mowiac juz o tym, ze mowimy o wymierzaniu "kary" pod wplywem emocji a nie jakiejs chlodnej kalkulacji |
niech ktokolwiek kto widzial film powie, czy nie chcialby zeby temu sadyscie zrobiono to samo
chce wiedziec, czy jest ktos, w kim sie takie odruchy nie obudzily, jezeli tak to jestem pod wrazeniem zwierzeta nie sa tak okrutne jak ludzie, co za zwyrodnialy gatunek |
Cytat:
|
Cytat:
(w moim przypadku nie byloby o nia trudno po probie ogladniecia tego filmu) |
Cytat:
a co do kary.. ja tez uwazam, ze ten ktos powinien zostac potraktowany, tak jak te zwierzatka.. tyle, ze ja rowniez nie moglbym sie zdobyc na cos takiego.. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:48. |