Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Dla tych co lubią futerka (https://forum.cdrinfo.pl/f5/dla-tych-co-lubia-futerka-62543/)

mallow 20.02.2006 16:31

ja bym nic mu nie robil tylko od razu ze skory obdzieral... a jakby tracil przytomnosc cudzilbym amoniakiem... a na miejsca swiezo obdartej skory sypal sol, ciekawe ile by wytrzymal...

andrzejj9 20.02.2006 17:30

Cytat:

Napisany przez mallow
ja bym nic mu nie robil tylko od razu ze skory obdzieral... a jakby tracil przytomnosc cudzilbym amoniakiem... a na miejsca swiezo obdartej skory sypal sol, ciekawe ile by wytrzymal...

obawiam się, że i tak krócej niż te zwierzęta..

adixo 20.02.2006 21:07

Szokujący film :blee:

patchu 20.02.2006 23:02

wymierzneie sprawiedliwosci wobec nich w ten sposob nie jest takze na miejscu bo zrobilibysmy dokladnie to samo co oni robia.
ci ludze powinni byc skazania na wieczna samotnosc a kare napewno wymierzy i Bog po smierci
niestety nie ma sily na ludzka podlosc

Prezesik 20.02.2006 23:21

Cytat:

Napisany przez patchu
wymierzneie sprawiedliwosci wobec nich w ten sposob nie jest takze na miejscu bo zrobilibysmy dokladnie to samo co oni robia.
ci ludze powinni byc skazania na wieczna samotnosc a kare napewno wymierzy i Bog po smierci
niestety nie ma sily na ludzka podlosc

Po pierwsze jakos nie pasuje mi dla kogos takiego okreslenie: "czlowiek" a nawet "zwierze".. brak slow jak kogos takiego okreslic.. po prostu czuje sie urazony, ze mnie <i mi podobnych> nazywa sie ludzmi tak samo, jak "to cos"..
poza tym nie wydaje mi sie, by to, ze Bog wymierzy im kare po smierci mialo cos zmienic.. taki ktos nie bardzo mysli o tym co sie z nim stanie po smierci i chyba raczej odczucie na wlasnej skorze moze tylko dac mu do zrozumienia.. nie watpie by Bog wymierzyl im kare za to, bo nie jestem ateista..
chodzi mi o to by zmienic ta sytuacje i te zwierzeta nie musialy juz cierpiec..

Predi 20.02.2006 23:44

Cytat:

Napisany przez patchu

masz troche racji, ale dla mnie robienie czegos takiego niewinnemu (wlasciwie bez powodu), a odplacanie sie tym samym komus kto to robi, troche sie od siebie rozni.....

wielu sie tu ze mna nie zgodzi, ale np. morderstwo dla pieniedzy (z jakiegos powodu) tez jest wg mnie "lzejsze" od morderstwa dla przyjemnosci (w tym przypadku morderca jest juz nieodwracalnym smieciem i zwierzeciem, ktory robi to "for fun")
a nie powiesz mi, zeby byl jakis powod dla ktorego gosc z filmu nie usmierca tych zwierzat przed zdzieraniem skory... moze oprocz tego by sobie glowy nie zaprzatac jeszcze usmiercaniem....

nie czyn drugiemu co Tobie nie mile... ciekawe czy ten @#(@*# z filmu chcialby byc na miejscu tych zwierzat...

nie mowiac juz o tym, ze mowimy o wymierzaniu "kary" pod wplywem emocji a nie jakiejs chlodnej kalkulacji

pykson 21.02.2006 22:35

niech ktokolwiek kto widzial film powie, czy nie chcialby zeby temu sadyscie zrobiono to samo

chce wiedziec, czy jest ktos, w kim sie takie odruchy nie obudzily, jezeli tak to jestem pod wrazeniem

zwierzeta nie sa tak okrutne jak ludzie, co za zwyrodnialy gatunek

andrzejj9 21.02.2006 23:05

Cytat:

Napisany przez pykson
niech ktokolwiek kto widzial film powie, czy nie chcialby zeby temu sadyscie zrobiono to samo

chce wiedziec, czy jest ktos, w kim sie takie odruchy nie obudzily, jezeli tak to jestem pod wrazeniem

zwierzeta nie sa tak okrutne jak ludzie, co za zwyrodnialy gatunek

Ja bym chciał, żeby ten człowiek znalazł się w takiej sytuacji, bo może wtedy w końcu zrozumiałby, co robił tym zwierzętom (bo naprawdę nie sądzę, żeby robiąc to był tego rzeczywiście świadomy..). Natomiast nigdy nie zrobiłbym sam czegoś takiego. W tym momencie przestałbym się tak naprawdę różnić od niego, bo czy ktoś na coś takiego zasłużył, czy nie, wykonanie tego to barbarzyństwo..

Predi 22.02.2006 00:23

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
bo czy ktoś na coś takiego zasłużył, czy nie, wykonanie tego to barbarzyństwo..

mozesz to tlumaczyc chwilowa niepoczytalnoscia ;)
(w moim przypadku nie byloby o nia trudno po probie ogladniecia tego filmu)

Prezesik 22.02.2006 23:35

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Ja bym chciał, żeby ten człowiek znalazł się w takiej sytuacji, bo może wtedy w końcu zrozumiałby, co robił tym zwierzętom (bo naprawdę nie sądzę, żeby robiąc to był tego rzeczywiście świadomy..). Natomiast nigdy nie zrobiłbym sam czegoś takiego. W tym momencie przestałbym się tak naprawdę różnić od niego, bo czy ktoś na coś takiego zasłużył, czy nie, wykonanie tego to barbarzyństwo..

a ja tak szczerze mowiac mysle, ze "to cos" wiedzialo co robi i bylo tego swiadome.. a co gorsza bylo przy tym widac wielka wprawe.. <- naprawde przykro pisac takie rzeczy..
a co do kary.. ja tez uwazam, ze ten ktos powinien zostac potraktowany, tak jak te zwierzatka.. tyle, ze ja rowniez nie moglbym sie zdobyc na cos takiego..

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:48.