![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.06.2002
![]() |
Jak do wypalanego Iso (200MB) dodać pliki po sesji?
Mam plik iso, ktory zajmuje na CDR niewiele ponad 200MB... A mnie mimo wszystko szkoda tych 500, ktore zostaja
Jak po zakonczonej sesji dorzucic kilka plikow na krazek?Z gory dziekuje! |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... jeśli nie zamknąłeś płyty przy nagraniu, to otwórz nową sesję i dograj, jeśli zamknąleś ... to już tak zostanie (przynajmniej w Nero).
|
|
|
#3 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
po zakonczonej sesji to ja bede sobie procentow dodawal z pelna premedytacj i bez obietnicy poprawy [przyspieszylem tok studiow i robie na raz 2 semy - mam 7 egzaminow w sesji z tego 2 sa tego samego dnia]
a jesli chodzi o temat - tak jak powiedzial Zetoxa wyzej - w Nero sprowboj zrobic new->ISO->continue mulstisession kiedy pokaze ci sciezki na plycie, wybierz najnizsza i kliknij OK jesli cos pojdzie nie tak Nero bedzie o tym glosno krzyczal
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
![]() |
Tak wiec wszystko byloby jak nalezy, gdybym mogl nie zamykac plyty przy nagraniu... Problem w tym, ze 'Finalize CD' jest zaznaczone i nieaktywne wiec nici z mojego probowania...
Zastanawialem sie juz nad wypaleniem tego na CDRW, otworzeniu sesji, dograniu i pozniejszym skopiowaniu calosci na CDR. Ale wtedy by mnie pewnie dopadly zabezpieczenia przy kopiowaniu... Jak by sie nie krecic... Zreszta zdecydowanie za duzo przy tym roboty.Powinien byc jakis latwiejszy sposob... Jezeli ktos go zna ;D bardzo prosze o pomoc... Zastanawia mnie tylko dlaczego "Finalize CD' nie można odhaczyć... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
czy to iso to przypasdkiem nie jest heroes4 CD2?
![]() wiec tak - jesli masz plik iso na dysku, podmontuj go deamonem, zgraj pliki beszczelnie na dysk i nagraj jako zwykla plyta multisesyjna - iso nie przechowuje ZADNYCH informacji o zabezpieczeniach wiec tym sie nie martw [tylko pamietaj o nadaniu odpowiedniej nazwy LABEL] jesli za CD jest juz nagrane i chcesz dograc sobie cos do tej plytki to patrz poprzednia odpowiedz
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
![]() |
Ten plik to GTA3cd1
![]() Mysle, ze to przejdzie...tylko co to jest Deamon?! Mniemam, ze cos jak winiso i rozpakuje tym plik .bin na dysk... Winiso dziala, ale slyszalem, ze nie zawsze odczytuje wszystkie dane z iso i zwyczajnie marnuje pliki. Ponoc deamon jest pod tym wzgledem lepszy, tylko gdzie to znalezc?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Daemon to wirtualny CD-Rom masz tu link do downloadu
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nowy na forum
![]() |
che che....fajne i przydatne
![]() Mysle, ze stad juz bedzie z gorki ![]() Pozdrowienia... i dziekuje wszystkim za pomoc
|
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 17:57 |
| wrocławskie (polskie) drogi... | andrzejj9 | Off topic | 117 | 13.09.2010 14:09 |
| 11 Wrzesnia WTC | andy | Off topic | 51 | 22.11.2006 22:34 |
| Jak dodac pliki i foldery do obrazu CUE/BIN lub ISO (mixed mode) | TombRaider | Napędy optyczne CD | 4 | 05.03.2003 09:13 |
| Jak dodać pliki do obrazu CD | Boy | Napędy optyczne CD | 0 | 14.12.2000 19:14 |