![]() |
Ciekawa sprawa... sciągam zarówno w pracy (łącze stałe) jak i w domu (modem) no i zauważyłem że pliki albo dają się ściągać w obydwu miejscach albo w żadnym :( co ciekawsze, często nie dają się ściągnąć mniej popularne pliki....
|
U mnie też nie można ściągać tak od dwóch trzech dni. Zaistniało tak kiedy zostały zmienione hasła
z cdrinfo na download. Mam te wersje nero aspi sa w zalączniku |
Cytat:
|
No właśnie potrzebuje nero aspi 2.0.1.45 i też niemogę pociągnąć na to wygląda że ogólnie jest klopot z dowlandem ale pewien jestem że ktoś już nad tym pracuje,
ale jakby ktoś miał i by mi podrzucił plik albo jakiegoś linka to byłbym wdzięczny. Pozdrowienia |
A ja nie mam bloku _prywatny dom i jest to samo , ciagle Serwer zajety po zalogowaniu czeka na odpowiedź i nic.....
Ciś jest nie tak z tym serwerem, Gosia dobże że o tym pisze. |
Cytat:
Bo ja takze nie moge nic sciagnac i uzywam getrighta. Wszystkie progsy musze sciagac z zachodnich serwisow. Na ten temat powinien wypowiedziec sie administrator. |
Cytat:
|
Masz cos nie tak, mozliwe ze twoj administrator zablokowal ci porty lub masz cos nie tak z konfiguracja internetu, bo z tego co wiem i z moich doswiadczen mozna sciagac z tej strony wszystko.
|
Dlaczego z CDRinfo.pl nie można ściągać ???
Od dwóch dni usiłuje ściągnąć ze strony _ CDRinfo.pl mały programik i wyświetla mi każdorazowo komunikat że Serwer jest zajęty, próbowałam już o różnych porach dnia i nocy kilkadziesiąt razy, i to na dwóch różnych komputerach i systemach, to samo się dzieje (serwer zajęty) ???
Nawet program GetRighit nic nie potrafi pomóc, ciągle to samo (Serwer zajęty) ??? Czy ktoś potrafi wytłumaczyć co jest grane ??? Kochany Misku4 i Majonezie, proszę sprawdźcie dlaczego są problemy (i to od dawna) że nie można pobrać plików. Nie dało by rady coś zmienić by ułatwić z działu Downland automatyczny transfer, zamiast otwierania okienka (odwiedź nas) ??? Pozdrawiam, Gosia :((( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:35. |