Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Dlaczego z CDRinfo.pl nie można ściągać ??? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/dlaczego-cdrinfo-pl-nie-mozna-sciagac-452/)

niceboy 24.05.2002 07:45

Ciekawa sprawa... sciągam zarówno w pracy (łącze stałe) jak i w domu (modem) no i zauważyłem że pliki albo dają się ściągać w obydwu miejscach albo w żadnym :( co ciekawsze, często nie dają się ściągnąć mniej popularne pliki....

ThanatoS 24.05.2002 01:00

U mnie też nie można ściągać tak od dwóch trzech dni. Zaistniało tak kiedy zostały zmienione hasła
z cdrinfo na download.
Mam te wersje nero aspi sa w zalączniku

grzeniu 24.05.2002 00:13

Cytat:

jacoob (23-05-2002 23:59):
No właśnie potrzebuje nero aspi 2.0.1.45 i też niemogę pociągnąć na to wygląda że ogólnie jest klopot z dowlandem ale pewien jestem że ktoś już nad tym pracuje,
ale jakby ktoś miał i by mi podrzucił plik albo jakiegoś linka to byłbym wdzięczny.

Pozdrowienia
Faktycznie kiszka z tym downloadem, chcialem ci wrzucic bo z reguly u mnie dobrze ssalo ale niestety :-(

jacoob 23.05.2002 23:59

No właśnie potrzebuje nero aspi 2.0.1.45 i też niemogę pociągnąć na to wygląda że ogólnie jest klopot z dowlandem ale pewien jestem że ktoś już nad tym pracuje,
ale jakby ktoś miał i by mi podrzucił plik albo jakiegoś linka to byłbym wdzięczny.

Pozdrowienia

Tico 23.05.2002 22:38

A ja nie mam bloku _prywatny dom i jest to samo , ciagle Serwer zajety po zalogowaniu czeka na odpowiedź i nic.....

Ciś jest nie tak z tym serwerem, Gosia dobże że o tym pisze.

Weron 23.05.2002 22:37

Cytat:

Druss (23-05-2002 21:12):
Masz cos nie tak, mozliwe ze twoj administrator zablokowal ci porty lub masz cos nie tak z konfiguracja internetu, bo z tego co wiem i z moich doswiadczen mozna sciagac z tej strony wszystko.
Nie sadze.
Bo ja takze nie moge nic sciagnac i uzywam getrighta.
Wszystkie progsy musze sciagac z zachodnich serwisow.
Na ten temat powinien wypowiedziec sie administrator.

Sz@tynbury 23.05.2002 22:18

Cytat:

Druss (23-05-2002 21:12):
Masz cos nie tak, mozliwe ze twoj administrator zablokowal ci porty lub masz cos nie tak z konfiguracja internetu, bo z tego co wiem i z moich doswiadczen mozna sciagac z tej strony wszystko.
No u mnie w bloku admin zablokował i mam to samo :(

Druss 23.05.2002 21:12

Virgo 23.05.2002 19:48

Dlaczego z CDRinfo.pl nie można ściągać ???

Od dwóch dni usiłuje ściągnąć ze strony _ CDRinfo.pl mały programik i wyświetla mi każdorazowo komunikat że Serwer jest zajęty, próbowałam już o różnych porach dnia i nocy kilkadziesiąt razy, i to na dwóch różnych komputerach i systemach, to samo się dzieje (serwer zajęty) ???
Nawet program GetRighit nic nie potrafi pomóc, ciągle to samo (Serwer zajęty) ???

Czy ktoś potrafi wytłumaczyć co jest grane ???

Kochany Misku4 i Majonezie, proszę sprawdźcie dlaczego są problemy (i to od dawna) że nie można pobrać plików. Nie dało by rady coś zmienić by ułatwić z działu Downland automatyczny transfer, zamiast otwierania okienka (odwiedź nas) ???

Pozdrawiam, Gosia :(((

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:35.