![]() |
Cytat:
|
A ja mam taki pytanie który z głosicieli wiary w LG przed zmianą nicka to Dragal ? ;)
P.S. co liteonów ja mam 12x i ma już swój wiek działa bez zarzutu wypalił grubo ponad 1000 i jak narazie niespotkałem zabezpieczenia z którym by sobie nie poradził (nawet moja żona która ma złote rączki do wszelakich sprzętów wypaliła sobie kilka płytek z muzą i niezdołała jej unicestwić wkładając dwie płyty naraz żeby mieć dwie kopie :) ) A takie lg osiągneło poziom łamania zabezpieczeń takie jak ma mój liteon dopiero przy modelu 32x. |
wow.......
nie uwazacie ze ten temat jest juz troche za dlugi ? ciezko sie polapac w postach tyle ich jest ogolnie czesc ludu nienawidzi lg czesc kocha i chyba raczej do jakichs ostatecznych wyjasnien sie nie dojdzie ;p ;p ;p ;p |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pzdrwm Niktia_Bennet |
Cytat:
|
Wez aster zmien to zdjecie bo oslepne (( :-D
|
Cytat:
|
A co nie podoba sie komus moje zdjecie??? Wedlug mnie jest super8). Jak sie komus niepodoba to niech reszta wylaczy jakies tam Lite-on`y i plextory oraz teac. Dlaczego nie moze byc LG
|
O jak fajnie nie laduje mi sie juz ten wredny znaczek lg :)
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Odpowiedzi są dwie ! 1. Robi Cię w konia .... 2. We własciwościach INTERNET wyłączył pokazywanie wszelkich grafik i animacji patrz zdięcie ponzej ! PS: Ludzie to jest 11 strona i się na tym nie skończy proponuję zgłosić to do księgi rekordów ..... |
Cytat:
Druss sory że się wymądrzam ale "aster" to tak naprawdę jest Master ! Dlaczego bo w "języku" cHackerskim:) |\/| = M PS: Jesli chcecie dowiedzieć się więcej zapraszam do TRANSLATORA http://hacking.pl/translator.php PS2: Chyba że o tym wiesz a piszesz tak dla jaj8) 8) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:52. |