Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Dlaczego narzekacie na sprzet LG?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/dlaczego-narzekacie-sprzet-lg-10092/)

/||\aster 14.09.2002 19:33

Cytat:

ZiP napisa***322;(a)
Ktoś tak już kiedyś, dawno temu napisał, że co drugi użytkownik na forum pisze o problemie z LG. Ta sama osoba napisała także, że LG stanowi 50% rynq napędów CD/DVD...
Ja tak chyba pisalem, ale tak jest i boli mnie to daltego, ze wiekszosc ludzi LG nie szanuje, jest to sprzet z nizszej polki nie ma dlugiej zywotnosci, ale ma to co plexy nie maja kopiuje wszystko i szybko i jest tani. Ludzie sie na LG wyzywaja bo nie maja na czym. Gdyby LG od poczatku dal takie ceny jak PLEX czy Teac to ciekawy jestem na co by ludzie narzekali, raczej nie na LG, ale to sa moje domysly i sie juz tego nigdy nie dowiemy.

jacoob 14.09.2002 20:31

A ja mam taki pytanie który z głosicieli wiary w LG przed zmianą nicka to Dragal ? ;)

P.S. co liteonów ja mam 12x i ma już swój wiek działa bez zarzutu wypalił grubo ponad 1000 i jak narazie niespotkałem zabezpieczenia z którym by sobie nie poradził (nawet moja żona która ma złote rączki do wszelakich sprzętów wypaliła sobie kilka płytek z muzą i niezdołała jej unicestwić wkładając dwie płyty naraz żeby mieć dwie kopie :) )
A takie lg osiągneło poziom łamania zabezpieczeń takie jak ma mój liteon dopiero przy modelu 32x.

NiEpOkOrNy 14.09.2002 20:52

wow.......
nie uwazacie ze ten temat jest juz troche za dlugi ?
ciezko sie polapac w postach tyle ich jest
ogolnie czesc ludu nienawidzi lg czesc kocha i chyba raczej do jakichs
ostatecznych wyjasnien sie nie dojdzie
;p ;p ;p ;p

/||\aster 14.09.2002 21:26

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
A ja mam taki pytanie który z głosicieli wiary w LG przed zmianą nicka to Dragal ? ;)

P.S. co liteonów ja mam 12x i ma już swój wiek działa bez zarzutu wypalił grubo ponad 1000 i jak narazie niespotkałem zabezpieczenia z którym by sobie nie poradził (nawet moja żona która ma złote rączki do wszelakich sprzętów wypaliła sobie kilka płytek z muzą i niezdołała jej unicestwić wkładając dwie płyty naraz żeby mieć dwie kopie :) )
A takie lg osiągneło poziom łamania zabezpieczeń takie jak ma mój liteon dopiero przy modelu 32x.

Nie jestem zadnym Dragalem. Szkoda, ze juz nie odwiedza forum bo z tego co sid mi pisal to bym mial kompana do walki z przeciwnikami LG:-D :-D :-D

Druss 14.09.2002 21:26

Cytat:

ferkis napisa***322;(a)
Macie tu ankiete jaki cdrom kupic

:)

Nawet jak ta ankieta by byla jaki cd-rom kupic najlepiej, to lg by podplacilo dana strone :):P

miernik 14.09.2002 22:44

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
ile mają problemów z liteonami to ci powiem
-albo nie w łączyli dma
-albo nie zainstalowali aspii
-albo źle podłączyli napedy
-albo nie zainstalowali via
- albo zabierali sie nieumiejętnie za zamiane biosów
widzisz takie są najczęstrze przyczyny zle działających liteonów
błache rzeczy a wszyscy to piszą na forum.

To samo z LG:-D :-D :-D

Nikita_Bennet 14.09.2002 23:44

Cytat:

miernik napisa***322;(a)

To samo z LG:-D :-D :-D

raczej to dotyczy wszystkich napedow a to co nazywane jest problemem przewaznie wynika z nieumiejetnosci uzytkownika danego sprzetu.

pzdrwm Niktia_Bennet

/||\aster 14.09.2002 23:47

Cytat:

Nikita_Bennet napisa***322;(a)

raczej to dotyczy wszystkich napedow a to co nazywane jest problemem przewaznie wynika z nieumiejetnosci uzytkownika danego sprzetu.

pzdrwm Niktia_Bennet

SWIETE SLOWA

Druss 15.09.2002 00:03

Wez aster zmien to zdjecie bo oslepne (( :-D

/||\aster 15.09.2002 00:04

Cytat:

Druss napisa***322;(a)
Nigdy. Musialem sie go naszukac troche

/||\aster 15.09.2002 00:06

A co nie podoba sie komus moje zdjecie??? Wedlug mnie jest super8). Jak sie komus niepodoba to niech reszta wylaczy jakies tam Lite-on`y i plextory oraz teac. Dlaczego nie moze byc LG

Druss 15.09.2002 00:30

O jak fajnie nie laduje mi sie juz ten wredny znaczek lg :)

/||\aster 15.09.2002 07:06

Cytat:

Druss napisa***322;(a)
O jak fajnie nie laduje mi sie juz ten wredny znaczek lg :)
Jak to zrobiles???

Laser 15.09.2002 09:33

Ilość załączników: 1
Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)

Jak to zrobiles???

Witam !

Odpowiedzi są dwie !

1. Robi Cię w konia ....
2. We własciwościach INTERNET wyłączył pokazywanie wszelkich grafik i animacji patrz zdięcie ponzej !

PS: Ludzie to jest 11 strona i się na tym nie skończy proponuję zgłosić to do księgi rekordów .....

Laser 15.09.2002 09:37

Cytat:

Druss napisa***322;(a)
Witam !

Druss sory że się wymądrzam ale "aster" to tak naprawdę jest Master !

Dlaczego bo w "języku" cHackerskim:) |\/| = M

PS: Jesli chcecie dowiedzieć się więcej zapraszam do TRANSLATORA

http://hacking.pl/translator.php

PS2: Chyba że o tym wiesz a piszesz tak dla jaj8) 8)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:52.