![]() |
LG RULEZ
Ja tez nie narzekam na LG. A tak wogole to popatrzcie jakie zainteresowanie tym tematem. Moj temat zrobil furore, to moj debiut:-D :-D :-D :-D :-D |
Mi też to wisi ale mi wisi dlatego że nie mam napędu LG i nigdy go nie kupje, a koledze Yahol to pragne pogratulować (mimo że mi to wisi) że udało mu się zakupić taki egzamplarz który harczy tak jak powinien !!! WIELKIE GRATULACJE
POZDRAWIAM |
A mnie wisi, ze tobie wisi, ze mnie wisi :P
|
Jak wam wisi to mi też :-D :-D :-D
|
a ja jestem przeiwnikiem lg i mi to wisi że tobie wisi:-D
LITEON RULEZ ! |
To jest wolny kraj(:-D ) wolni ludzie(:-D ) i nikt nikogo nie zmusza do uzywania wyrobow LG. Opinie kazdy moze wyglaszac jakie sobie chce, aby nie byly obrazliwe! Mam LG (DVD+CDRW)i uwazam, ze sa to jedne z lepszych napedow optycznych. I zadne pitolenie jakis ...... mojego zdania nie zmieni. A przeciwnicy LG, niech sie zaburzaja do woli...mnie to wisi:-D
LG RULEZ ! |
Re: he, he...
Cytat:
Co druga osoba pisze że miała lub ktoś miał LG i nie działało wogóle lub nie tak jak powinno !!! Czyli ten temat jest jednak konieczny i do wgłębnego przedyskutowania co do marki LG !!! POZDRAWIAM |
he, he...
Kupilem sobie kiedys CDROM LG x32 - po 3 tygodniach wyladowal w serwisie! Pan stwierdzil ze siadla optyka i mechanika... dobrze ze obudowa nie wybuchla ;-)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale nawet gdyby wszystko było OK to zapewne łatwiej trafić na lipny model LG niż LITE-ON a o TEACu to już nie wspominam !!! |
Cytat:
|
mialem cdrom lg 40x i padl po 4 miechach, mam neca od 2,5 roku i chodzi jak zloto, qmpel kupil cdrom lg 52 czy 56 x i nie czyta mu wiekszosci plyt ktore n9ie sa nawet porysowane, tak wiec chyba lg nie jest zbyt solidna,
|
Cytat:
:-D :-D :-D |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:32. |