Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Dlaczego narzekacie na sprzet LG?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/dlaczego-narzekacie-sprzet-lg-10092/)

/||\aster 04.09.2002 23:18

LG RULEZ
Ja tez nie narzekam na LG. A tak wogole to popatrzcie jakie zainteresowanie tym tematem. Moj temat zrobil furore, to moj debiut:-D :-D :-D :-D :-D

DJ_LukBoj 04.09.2002 23:15

Mi też to wisi ale mi wisi dlatego że nie mam napędu LG i nigdy go nie kupje, a koledze Yahol to pragne pogratulować (mimo że mi to wisi) że udało mu się zakupić taki egzamplarz który harczy tak jak powinien !!! WIELKIE GRATULACJE
POZDRAWIAM

Yahol 04.09.2002 23:13

A mnie wisi, ze tobie wisi, ze mnie wisi :P

miernik 04.09.2002 23:11

Jak wam wisi to mi też :-D :-D :-D

tomgoo 04.09.2002 22:32

a ja jestem przeiwnikiem lg i mi to wisi że tobie wisi:-D
LITEON RULEZ !

Yahol 04.09.2002 22:22

To jest wolny kraj(:-D ) wolni ludzie(:-D ) i nikt nikogo nie zmusza do uzywania wyrobow LG. Opinie kazdy moze wyglaszac jakie sobie chce, aby nie byly obrazliwe! Mam LG (DVD+CDRW)i uwazam, ze sa to jedne z lepszych napedow optycznych. I zadne pitolenie jakis ...... mojego zdania nie zmieni. A przeciwnicy LG, niech sie zaburzaja do woli...mnie to wisi:-D
LG RULEZ !

DJ_LukBoj 04.09.2002 22:17

Re: he, he...

Cytat:

cube napisa***322;(a)
Kupilem sobie kiedys CDROM LG x32 - po 3 tygodniach wyladowal w serwisie! Pan stwierdzil ze siadla optyka i mechanika... dobrze ze obudowa nie wybuchla ;-)
Hej ludziska to już jest jakiś obłęd !!!
Co druga osoba pisze że miała lub ktoś miał LG i nie działało wogóle lub nie tak jak powinno !!!
Czyli ten temat jest jednak konieczny i do wgłębnego przedyskutowania co do marki LG !!!

POZDRAWIAM

cube 04.09.2002 22:09

he, he...

Kupilem sobie kiedys CDROM LG x32 - po 3 tygodniach wyladowal w serwisie! Pan stwierdzil ze siadla optyka i mechanika... dobrze ze obudowa nie wybuchla ;-)

/||\aster 04.09.2002 19:07

Cytat:

DJ_LukBoj napisa***322;(a)

Popieram to że część zabiera się za coś o czym nie ma pojęcia ((
Ale nawet gdyby wszystko było OK to zapewne łatwiej trafić na lipny model LG niż LITE-ON a o TEACu to już nie wspominam !!!

Popieram to, ja z LG nie mam problemow.

tomgoo 04.09.2002 16:02

Cytat:

DJ_LukBoj napisa***322;(a)

Ale nawet gdyby wszystko było OK to zapewne łatwiej trafić na lipny model LG niż LITE-ON a o TEACu to już nie wspominam !!!

to ja wiem ale sam jestem szczesliwym posiadaczem liteon-a - był dobry od nowości:) 8-)

DJ_LukBoj 04.09.2002 15:00

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)

gdyby wszyscy ludzie wpierw przeczytali artykuły o nagrywaniu i potrzebnych do tego sterowników oraz ustawieniach typu dma to by było mniej kłutni , mniej pytań , wiecej zadowolonych szczęsliwców.

tomgoo 04.09.2002 13:55

Cytat:

miernik napisa***322;(a)

No . To samo z LG:o

gdyby wszyscy ludzie wpierw przeczytali artykuły o nagrywaniu i potrzebnych do tego sterowników oraz ustawieniach typu dma to by było mniej kłutni , mniej pytań , wiecej zadowolonych szczęsliwców.

Bidi 04.09.2002 13:15

mialem cdrom lg 40x i padl po 4 miechach, mam neca od 2,5 roku i chodzi jak zloto, qmpel kupil cdrom lg 52 czy 56 x i nie czyta mu wiekszosci plyt ktore n9ie sa nawet porysowane, tak wiec chyba lg nie jest zbyt solidna,

sypo 04.09.2002 13:05

Cytat:

miernik napisa***322;(a)
Nie drapać się koty . Lg i Liteon to to samo - popatrzcie ile prpblemów mają posiadacze Liteon-ów a ile LG-ików ??? Wychodzi (tak na oko) tyle samo i poco sie kłucicie i tak zginiecie w jedej zupie :) Jeden Ch.j czy Szpak Bociana - czy Bocian Pana Szpaka :) :-D :) No nie???
A policzyłeś jaki jest stosunek posiadaczy LG i Liteon`ów do pozostałych "szczęśliwców"?
:-D :-D :-D

esem 04.09.2002 12:33

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
Ale fajnie, awansowalem! NA DZIADA! :-D :-D :-D
Nie ma jak to samokrytyka. :-D 8)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:32.