| pawelblu |
27.11.2006 01:30 |
Cytat:
Napisany przez Francis Drake
(Post 690337)
witam ostatnio dostawa***322;em pisemka z Intrum Justitia ze wisze allegro 130 z***322;, obsra***322;em to ale ostatnio potrzebne jest mi konto allegro, mam je oczywi***347;cie zawieszone, juz ponad rok. wiedz mam pytanie je***347;li teraz wp***322;ace kase allegro to czy i je***347;li tak to po jakim czasie mi odiewesza to konto, czy kase musze wp***322;aci***263; przez Intrum Justitia czy bezposrednio do allegro. Pisa***322;em do allegro ale po 36 h nie dosta***322;em odpowiedzi. Czy o zrobionej wp***322;acie sami si***281; ogarn***261; czy trzeba im przypomina***263; ?
prosze o odp.
|
Ktos ten watek odkopal i calego nie czytalem, ale ...
W zwiazku z tym ze jestes osoba o ograniczonej zdolnosci do czynnosci prawnych, wszystkie umowy poza nalezacymi do drobnych umow powszechnie zawieranych w drobnych biezacych sprawach zycia codziennego wymagaja zgody opiekuna ustawowego. Wystarczy wiec zeby Twoi rodzice napisali do tej intytucji ze jestes niepelnoletni, a oni nie dali i nie daja zgody na zawierana przez Ciebie umowe z Allegro i wobec tego ta umowa nie jest wazna.
Tak wiec dochodzone roszczenia sa bezzasadne.
|