Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 01.05.2007, 13:04   #11
wojas666
Bywalec

Data rejestracji: 11.04.2007
wojas666 ma jeszcze możliwość poprawy <-1 - -10 pkt>
Dobra. Dziekuję Ci bardzo za rady.
To ja w takim razie rozładuję jeszcze te cameliony, a potem wrzucę nowe, dobre accu.
Ale powiedz mi czemu w trybie odświeżania wyszło ok. 450 mAh, a w rozładowywaniu przeszło 1000 mAh? Bo tutaj coś mi się nie zgadza. To znaczy tak. W momencie rozładowywania dobiła do ok. 500 mAh i zaczęła je ładować. I 2 panasonici naładowała w tyle samo czau (różnica może 2-3 minut) i to do pojemności przeszło 1000 mAh? Czas ładowania się zgadza i do tego się nie przyczepiam. Ale może metoda -V nie działa poprawnie? Bo nie chcę też wrzucić dobrych acu i je rozwalić... Czy te wyniki są w porządku? Rozładował do 500, a naładował do 1000. A w tryb rozładowywania wrzuciłem zaraz po trybie odświeżania, bądż testowania, a więc były pełne...
No i jeszcze jedno pytanie: Kiedy mogę sprawdzić pojemnośc acu? Tylko w trybie testowym? Bo jak wiadomo, w każdym innym też się wyświetla ilość mAh, ale co ona oznacza? Wyniki są różne. W instrukcji tego nie ma, dlatego też się pytam.
Sorry za upierdliwość. I jeszcze raz dziękuję za pomoc
wojas666 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: