![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
A co to? Prąd daładowywania?
Jak rozumiem żarówką rozładowywałeś aku parami? Czy rozładowałeś je też w ładowarce (czyli jeszcze osobno do końca)? Czy podałeś wynik testu czy ładowania? Jeżeli ładowania, to mało miarodajny - bo nie wiadomo ile prądu zostało w aku. Jak testu, to coś spore różnice.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
po zaroweczce byly rozladowane do konca w IC8800 i dopiero ladowane na FULL
to sa wyniki z ladowania sprawdze jeszcze TESTEM
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 11.04.2007
![]() |
Prometeusz, jak tylko zrobisz te testy, to zapodaj wyniki, bo zastanawiam si***281; mi***281;dzy eneloop a infinium. Je***347;li panasonici oka***380;***261; si***281; lepsze, to bior***281; je w ciemno
![]() ![]() (...)tak mi si***281; przypomnia***322;o, ze jescze nikt nie pisa***322; o sony Cycle Energy. To samo, co eneloop. 2000 mAh, cena ok. 40 zl i i Hahnel z aku o nazwie Synergy. Tak si***281; zastanawiam, czy jest jakakolwiek r***243;***380;nica mi***281;dzy innymi. Ceny inne, ale accu chyba to samo? Teoretycznie eneloop maj***261; najmniejsz***261; pojemno***347;***263;. Ale jak to wychodzi w praniu? Kto***347; mia***322; robi***263; test Panasonic***243;w. @Prometeusz, wiesz Kto? ![]() Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 22.05.2007 o godz. 09:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nim posta napisales zapuscilem odzyskiwanie pojemnosci na profitex-ach ( tragedia ile stracily i trwalo to w sumie ponad 2 dni - pzerwalem bo nie chcialo mi sie juz robic tego dalej.
Wczoraj wieczorem wlozylem wszystkie4 sztuki panasonica - 2 pelne co ostatnio ladowalem i 2 jeszcze nigdy nieuzywane. Sa w tarkcie ladowania - 2 maja juz po 1500 a 2 pozostale dopiero ok1100( to chyba te co ostatnio ladowalem - czas rozladowywania byl bardzo dlugi. Wiec jak dam rady to rano odczytam przecd wyjsciem i zamieszcze jakie pojemnosci maja teraz - znow ladowanie pelne ![]()
![]() |
|
|