Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Dobry program do nagrywania głosu (https://forum.cdrinfo.pl/f5/dobry-program-nagrywania-glosu-18835/)

Malamarshall 21.03.2003 15:43

Re: Re: Dobry program do nagrywania głosu

Cytat:

duchol napisa***322;(a)
Jesli chodzi o tego typu program to nie powiem ci o programie po polsku bo chyba nie znam takiego. Od kilku lat stosuje cakewalk pro audio i jestem z niego zadowolony. To jest wieloślad do nagrywania audio i midi. Nagrywa sie po śladach. Niestety nie jestem w stanie powiedzic skad go sciagnąć. Obecnie mam wersje cakewalk 9.0 i sonar ale w sonarze sie nie bawie. Jesli zdobedziesz ten program 7.0 lub 9.0 to bede w stanie odpowiedziec chyba na wiekszosc pytan na jego temat. Nie jest to program banalny i ma spore mozliwości. ALe midi otwiera i nagrywa (można pobawic sie w klawisz nawet z klawiatury). Nie bede w niego wnikał bo duzo jest do mówienia... Jak mi sie jakis inny przypomnie to napisze bo mam ich troche 8)
Sluchaj a moze moglbys mi wyslac swoja wersje programu mailem??
Bonigdzie nie moge znalezc tego programu.

TOMMYx 21.03.2003 12:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobry program do nagrywania głosu

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
Nie! Nie usuwaj go! Tylko mnie zdziwiło że ja za takiego linka dostałem opr. a modeartor se go normalnie zamieszcza! I tu pokłony dla Sid'a:cisza: :cisza: (( (( :boks:
Przykro mi, ale musiałem usunąć, ponieważ w momencie, gdy wspomniałeś o tym, zwróciłeś uwagę innych osób na ten szereg znaków z gwiazdkami.

Link byłby to wtedy, gdyby po kliknięciu na niego, lub przeklejeniu do nowego okna przeglądarki prowadził do jakiejkolwiek stronki. Jednak bez "tuningu" tego szeregu znaków z gwiazdkami nic Ci się nie otworzy.

kizio 21.03.2003 12:11

Re: Re: Re: Re: Re: Dobry program do nagrywania głosu

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)
No cóż, skoro uważasz, że ten szereg znaków z gwiazdkami jest linkiem i prowadzi do strony warezowej, to na Twoje życzenie go usunę.
Nie! Nie usuwaj go! Tylko mnie zdziwiło że ja za takiego linka dostałem opr. a modeartor se go normalnie zamieszcza! I tu pokłony dla Sid'a:cisza: :cisza: (( (( :boks:

TOMMYx 21.03.2003 12:09

Re: Re: Re: Re: Dobry program do nagrywania głosu

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
Przecież to jest strona warezowa!!!
No cóż, skoro uważasz, że ten szereg znaków z gwiazdkami jest linkiem i prowadzi do strony warezowej, to na Twoje życzenie go usunę.

kizio 21.03.2003 11:58

Re: Re: Re: Dobry program do nagrywania głosu

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)
szereg znaków z gwiazdkami usunięty/ TOMMYx
Przecież to jest strona warezowa!!!

TOMMYx 21.03.2003 11:33

Re: Re: Re: Re: Dobry program do nagrywania głosu

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
No... Moderator podaje linka! hehe ja kiedyś za takiego zakodowanego dostałem opr.(( ((
Gdzie podałem linka ?? Hmm ??

kizio 21.03.2003 09:19

Re: Re: Re: Dobry program do nagrywania głosu

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)
No... Moderator podaje linka! hehe ja kiedyś za takiego zakodowanego dostałem opr.(( ((

TOMMYx 21.03.2003 02:27

Re: Re: Dobry program do nagrywania głosu

Cytat:

duchol napisa***322;(a)
Jesli chodzi o (...) cakewalk 9.0 (...)

duchol 20.03.2003 22:33

Re: Dobry program do nagrywania głosu

Cytat:

Malamarshall napisa***322;(a)
Siema!!
Czy znaciwe jakis dobry program do nagrywania głosu razem z midem??
Bo chce sobie pospiewac i sie nagrac:)
Nie tak na serio... Znacie?? I to najlepiej po polsku.
I podajcie stronke z ktorej mozna go sciagnac.
Bardzo prosze o szybka pomoc
Pa,pa!! Z gory dzieki!!
Ewelina

Jesli chodzi o tego typu program to nie powiem ci o programie po polsku bo chyba nie znam takiego. Od kilku lat stosuje cakewalk pro audio i jestem z niego zadowolony. To jest wieloślad do nagrywania audio i midi. Nagrywa sie po śladach. Niestety nie jestem w stanie powiedzic skad go sciagnąć. Obecnie mam wersje cakewalk 9.0 i sonar ale w sonarze sie nie bawie. Jesli zdobedziesz ten program 7.0 lub 9.0 to bede w stanie odpowiedziec chyba na wiekszosc pytan na jego temat. Nie jest to program banalny i ma spore mozliwości. ALe midi otwiera i nagrywa (można pobawic sie w klawisz nawet z klawiatury). Nie bede w niego wnikał bo duzo jest do mówienia... Jak mi sie jakis inny przypomnie to napisze bo mam ich troche 8)

Intimo 20.03.2003 22:32

cze

hmmm
jedyny program jaki przychodzi mi do głowy w sprawie midi to van basco. Tylko nie pamiętam czy potrafi nagrywac midi razem z głosem.
Jeden minus, jest po angielsku.

zobacz tu

pozdrówka

Malamarshall 20.03.2003 22:22

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
Po polsku to znam 2: Windows'owski rejestrator dźwięków i Ahead'owski Nero Wave Editor który jest razem z nero!
Kurde :( Ale ani w tym, ani w tym nie moge otworzyc pliku .MID :(
Co Ty na to?? Blagam pomozcie mi!!

kizio 20.03.2003 22:12

Po polsku to znam 2: Windows'owski rejestrator dźwięków i Ahead'owski Nero Wave Editor który jest razem z nero!

Malamarshall 20.03.2003 22:09

Dobry program do nagrywania głosu

Siema!!
Czy znaciwe jakis dobry program do nagrywania głosu razem z midem??
Bo chce sobie pospiewac i sie nagrac:)
Nie tak na serio... Znacie?? I to najlepiej po polsku.
I podajcie stronke z ktorej mozna go sciagnac.
Bardzo prosze o szybka pomoc
Pa,pa!! Z gory dzieki!!
Ewelina

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:11.