Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 06.05.2003, 22:28   #1
Zelea
I have got my own WORLD..
 
Avatar użytkownika Zelea
 
Data rejestracji: 03.11.2002
Lokalizacja: Kielce
Posty: 1,576
Zelea zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
doinstalowanie win 98 do win xp czy da sie ???

mam teraz win xp pro zainstalowanego na C jest to partycja podstawowa
i teraz chcialem zapytac czy jest mozliwosc zainstalowania win 98 bez fomratowania dysku C i to tak zeby mi sie odrazu to 98 zintegorwalo z tym xp a nastepna partycja D to juz ejst w partycji rozszerzonej....
a jesli to mozliwe to ten 98 gdzie by byl na C czy na D
tak wiec pytam czy jest to moziliwe jesli tak to powiedzcie prosze
dzieki z gory
pozdro
__________________
na gg zawsze niczym cien nie ma mnie a jestem
Majluj do mnie TU
no coment...
pozdro
Zelea jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.05.2003, 23:00   #2
RiT2
Wymiatacz
 
Avatar użytkownika RiT2
 
Data rejestracji: 04.10.2001
Lokalizacja: poza centrum mojej wsi
Posty: 671
RiT2 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Mozna spokojnie nawet na C: jezeli nie jest tam system plikow NTSF. Osobiscie tego rozwiazania nie polecam . Jeden dysk - jeden system. Wystarczy dokupic 2 nawet maly dysk i na nim zainstalowac win98 a w setupie zmieniac z ktorego dyku ma sie bootowac system.
__________________
EMIL


http://www.g.lubawka.cal.pl
RiT2 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.05.2003, 08:18   #3
GOLOMB
Gość
 
Posty: n/a
Cytat:
RiT2 napisał(a)
Mozna spokojnie nawet na C: jezeli nie jest tam system plikow NTSF. Osobiscie tego rozwiazania nie polecam . Jeden dysk - jeden system. Wystarczy dokupic 2 nawet maly dysk i na nim zainstalowac win98 a w setupie zmieniac z ktorego dyku ma sie bootowac system.
Niekoniecznie..wystarczy patrycja.
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.05.2003, 22:50   #4
tymian
Bywalec
 
Avatar użytkownika tymian
 
Data rejestracji: 24.10.2002
Lokalizacja: Nad morzem
Posty: 65
tymian w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
wystarczy partycja - - ale jak sie konfiguruje botowanie w winXp, zeby byla tez mozliwosc wyboru win98 lub xp ?
__________________
Pozdrawiam
Stronka moja
e-mail

tymian jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.05.2003, 23:00   #5
Zelea
I have got my own WORLD..
 
Avatar użytkownika Zelea
 
Data rejestracji: 03.11.2002
Lokalizacja: Kielce
Posty: 1,576
Zelea zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
tymian napisał(a)
wystarczy partycja - - ale jak sie konfiguruje botowanie w winXp, zeby byla tez mozliwosc wyboru win98 lub xp ?
ta mozliwosc z tego co wiem jest zawsze wlaczona jak sie instaluje win xp (przynajmniej jak ja instalowalem xp kolo kilku dziesieciu razy to zawsze byla odrazu wlaczona) a Ty masz xp i nie masz jej wlaczonej ??
__________________
na gg zawsze niczym cien nie ma mnie a jestem
Majluj do mnie TU
no coment...
pozdro
Zelea jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.05.2003, 23:04   #6
Zelea
I have got my own WORLD..
 
Avatar użytkownika Zelea
 
Data rejestracji: 03.11.2002
Lokalizacja: Kielce
Posty: 1,576
Zelea zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
jesli nie masz jej wlaczonej a chcesz wlaczyc i nie wiesz jak to tutaj sie to wlancza:
moj komputer -> wlasciwosci -> zaawansowane -> uruchamianie i odzywkiwanie -> dalej trzeba zaznaczyc opcje " czas wyswietlania listy systemow operacyjnych" i mozna odrazu ustawic jaki system po uplywie tego czasu jesli nie zmienisz sie uruchomi domyslnie normalnie domyslnie jest XP ale tam wszystko jest jak na widelcu
pozdro
__________________
na gg zawsze niczym cien nie ma mnie a jestem
Majluj do mnie TU
no coment...
pozdro
Zelea jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.05.2003, 12:30   #7
tymian
Bywalec
 
Avatar użytkownika tymian
 
Data rejestracji: 24.10.2002
Lokalizacja: Nad morzem
Posty: 65
tymian w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Rozumiem ale czy mozna dodac np takze tutaj partycje linuxsowa do tego bootowania ?
__________________
Pozdrawiam
Stronka moja
e-mail

tymian jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.05.2003, 14:34   #8
Zelea
I have got my own WORLD..
 
Avatar użytkownika Zelea
 
Data rejestracji: 03.11.2002
Lokalizacja: Kielce
Posty: 1,576
Zelea zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
tymian napisał(a)
Rozumiem ale czy mozna dodac np takze tutaj partycje linuxsowa do tego bootowania ?
tego dokladnie pewnien nie jestem ale raczej da sie bo przecierz jak sie instaluje linuxa to tez masz mozliwosc wyboru systemu przecerz jak sie uruchamia komputer wiec jesli Ci o to chodzi to tak....... chociaz o co Ci dokladnie chodzi to nie wiem hehe jakis nie kumaty dzis jestem nieldugo idem an juwenalia to moze dlatego hehe
pozdro
__________________
na gg zawsze niczym cien nie ma mnie a jestem
Majluj do mnie TU
no coment...
pozdro
Zelea jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.