![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#46 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nienajgorzej. Znowu się udało, chociaż tylko raz, bo:
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#47 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
no wlasnie :/ udalo mi sie dopiero po 24h od ostatniego doładować i też raz.
![]() |
#48 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.02.2005
![]() |
dac wam palec to chcecie ręke. po co ci nowe kody!
masz jeden to sobie nim nabijaj w kołko, bo nowe i tak ci nic nie dadzą. jak juz nie bedzie mozna nabijac tym jednym kodem to wtedy napisze wam skąd brac nowe. miłego gadania |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
ZnakJaworznickiegoBikera
heeh
klasyczne cwaniactwo masz i nie dasz? czy raczej mowisz, ze masz a gowno masz...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
opanujcie sie ![]() wiecie ile osob czyta nasze forum? zaraz wszyscy beda wiedziec, a na allegro nie bede wyrabiac ze "zglaszaniem naruszenia zasad" ![]() pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Berserk
Data rejestracji: 02.11.2003
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() demek A z jakiej racji driverwrc ma Tobie dać te kody? Skoro zapłacił za nie? wymiekam jak niektorzy sie zachowuja... 2 zl nie duzo to moze zrobimy zrzutke kazdy kto skorzystal z tego kodu niech przesle driverwrc na konto te 2 zl. Ale tekstem klasyczne cwaniactwo to juz mnie dobiles. I w takich sytuacjach wstydze sie, że jestem Polakiem... Dlaczego uwazasz ze te kody sie Tobie należą. Nie rozumiem jakim cudem taki burak ma tak dobra reputacje na forum. driverwrc Przepraszam za tego przyglupa i jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
czy to ja sie chwale co to ja nie jestem i ile mam tych kodow i za jaka cene? te kody mi nie sa potrzebne do szczescia sprawdzilem czy dziala i ok ale na dluzsza mete uzywal tego nie bede za to ty masz wspaniala reputacje....jak widac, nic tylko pozazdroscic - nawet dostalem zerowa reputke ;/ ![]() obrazilem kogos? ciebie? wiec nie obrazaj innych ma za 2zl? to niech sie podzieli z innymi wiedza skad mozna to miec za 2zl - moze ktos by tez chcial? mowic "co ja to nie mam" potrafi kazdy ale gdy przychodzi do poparcia tego dowadami czyli pokazanie, ze mowi sie prawde jest juz nieco gozej wstydzisz sie, ze jestes polakiem? zmien obywatelstwo - holendrzy rozdaja na prawo i lewo i eot z mojej strony
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
I to zdaje się dwa razy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |||
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wiec raczej mam racje prawda? albo konczymy co zaczelismy albo nie zaczynamy prawda? nie zmienia to faktu, ze te kody mam gdzies - pozatym jak to zasugerowal jeden z poprzednikow, ze niby dla siebie chce kody - no sorry ale gdybym chcial dla siebie to bym napisal do niego na PM a nie oficjalnie o nie TEORETYCZNIE "prosil"
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM Ostatnio zmieniany przez demek : 18.01.2006 o godz. 20:24 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Radzę spuścić nieco z tonu a wycieczki osobiste na priv. out
![]() |
![]() |
#57 |
BadGuy
Data rejestracji: 23.09.2004
![]() |
Panowie, skonczcie ta donikad prowadzaca rozmowe na forum, na privach gadajcie albo czacie jakims. Gosciu daje wam free kod do doladowania a tu jeszcze malo komus. Sam sie popisz i daj a nie oceniasz kogos. Tyle i pozdrawiam wszystkich frikomaniakow ktorzy bez interesownie dziela sie posiadana wiedza i nie tylko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
odpuść więc sobie dalsze wywody... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 01.02.2005
![]() |
demek nie rob dymu, dostales koda to sie ciesz i ładnie podziękuj
![]() tak na marginesie to i tak każdy uzytkownik moze dołądować sobie max 3 razy w ciągu tygodnia, przynajmniej tak mi napisało, i nie wiem czy jakbędziesz miał takich kodów 100 to Ci to coś da, jeden mi wystarcza ![]() mnie tam więcej kodów nie potrzeba ![]()
Używam 1. Laptop - IBM T41p, Pentium M 1400, 1GB RAM, Radeon 7500, Seagate 5400.3 2. Blaszak: INTEL CORE 2 DUO E8500 3,16GHZ, GIGABYTE GA-P35-DS4, PCX EVGA 8800GTX 768/384 1,8GHZ, PATRIOT DDR2 2*2GB 800 LLK CL4, SEAGATE 500GB 32MB SATA ST3500320AS, LG GH-20LS10 SATA BLACK LIGHTSCRIBE, SHARKOON REBEL 9 VALUE BLACK B/Z, MODECOM VOLCANO 750W, MS WINDOWS VISTA HOME PREMIUM EDITION PL 64BIT OEM, NEC LCD20WGX2 PRO SILVER/BLACK MONITOR LCD 20 -------- |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|