![]() |
Ja kupiłem kody na allegro i chądzą ale tylko 1 kod 1 raz czy podzieli sie ktos kodami ?? moze powie jak je zdobyc??
|
Cytat:
|
qrcze a ja nie wiem gdzie to wpisac jezeli klikam na te na onecie doladuj za 4.40 to kaza mi cos wypelniac wchodzilem na strone skype.com a tam tylko moge doladowac za 10 ojro :P
Prosze o jakies dokladniejsze info Z goory thx |
a mi głąby zablokowały możliwośc zakupienia minut :P juz do kilku tygodni mam taki komunikat: "Obecnie masz ograniczoną możliwość zakupu środków, spróbuj ponownie za 2-3 dni." chyba onet obraził sie na nasze pieniążki, ale mnie to lloottoo ||
|
Cytat:
|
Qrna zablokowali mi też. Mimo że pisze ze mam tam troche kasy. Na jadnym mi zależy i mialem tam jeszcze legalne 0.2e. Na jakiego maila trzeba pisać z bluzgami?
|
Mnie zablokowali konto mimo że pokazuje że zostało coś na koncie nie da się zadzwonić. ((
|
Przeczytaj temat a nie odpisuj bezmyślnie. Kody zostały zablokowane.
|
macie Panowie jakis darmowy kodzik do doladowania skype??
ten co kiedys byl podany niestety.... nie moge nin doladowac. Pewnie juz nie dziala, albo zle sie za to zabieram. prosba o link i instrukcje gdzie i jak go uzyc ?? pozdro |
Cytat:
|
Mi dwa działają te które używam i zostawili na nich po jednym doładowaniu. Reszta dorabiana na doładowania jest zablokowana.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
"Witamy,
Dziękujemy za list. Otrzymaliśmy informację od Skype.com iż Pana konto zostało odblokowane. Prosimy o sprawdzenie. -- Pozdrawiamy HelpDesk Onet.pl SA" dzis mi odblokowali, mialem na koncie legalne 2 euro, i troche sie wku...lem, jak mi zablokowali, wiec radze do nich pisac jak wam zablokowali legalnie wplacone pieniadze :piwo: |
bardzo dobrze że jest taka konkurencja, to oznacza ze i skype wreszcie bedzie musial sie dostosowac i wprowadzic podobne konkurencyjne promocje, tylko ciekaw jestem jaka jest jaka jest jakość tych połączeń z voipstunt.com
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:31. |