![]() |
Cytat:
|
nie no looool, ciekawe do czego ten leciu ma jeszcze takie hasło jak napisał tutaj, hahaha no nie moge.
mp666 |
Cytat:
|
mi tez zmniejszyli...:|
Mnie to nie obchodzi ze mi zmniejszyli, ale napewno jak bede mial na minusie (nie wiem czy nie mam) narazie nie... To w zyciu nie oddam im. |
Ilość załączników: 1
Mnie nie zmniejszyli. :nie:
|
no niezla jazda ale mozna sie z nimi sadzic :D :haha: za redukcje konta bo jakim prawem przeciesz kupilem legalnie na alegro :haha:
|
Cytat:
|
Juz widze miny tych :banan3: co pokupowali konta na allegro :hahaha: :respect:
|
Cytat:
|
Miałem konto załadowane kilka zł kodem o którym tutaj mowa ale nie wydzwoniłem.
Przed chwilą przyszedł email ze skype, że zmniejszyli konto do stanu z przed zasileń czyli to co zasiliłem kodem zabrali |
^_^
koles z choinki sie urwal :) tylko, ze juz.. po swietach :( faktycznie temat w czolowce googli :| i ile nowych sie zarejestrowalo.. |
Cytat:
|
no moze bylbys na tyle uprzejmy aby mi pomoc
|
Cytat:
|
wiecei co nadal nie moge doladowac swego konta tym kodem moze bylby ktos na tyle uprzejmy aby mi doladowac konto tym wspanialym :) kodem ato moje danae
andrewraw haslo: polij z gory dzieki |
Cytat:
i jak to może długo działać ??? spray na pająki by się przydał ;) |
ale chodzi mi o to gdzie konkretnie mam wpisac ten kod
|
|
Cytat:
|
czy moze mi ktos powiedziec gdzie dokladnie wpisac ten kod bo cos nie moge doladowac iczy jest on wogole jeszcze aktualny
|
Cytat:
W gronie forumowiczów nie było to aż tak rozpowszechnione. Może znajdzie się jakaś dobra dusza i podzieli się jakąś dobrą nowiną :) |
no to chyba sami na siebie bat nakręciliśmy...... :(
|
na tym forum jest niebezpiecznie o czymś pisać...gdy parę osób (w tym ja) pochwaliło płyty Sony to w jednym z warszawskich sklepów zaraz podrożały ^_^
|
Działało przez pare miesięcy i załapaliśmy się dopiero na koniec. Szkoda ale lepsze to niż nic.
|
fakt, dzięki za kodzik. przynajmniej doładowałem sobie konto (tylko 2,7***8364; ale to zawsze coś).
|
Cytat:
I kody przestały dzialać :O Jednak mimo wszystko dzięki dla driverwrc-a za kod wypróbowałem :respect: |
jak zaczną znikać oferty z allegro to znaczy ze wszystko zablokowali
|
chyba jednak nie zacznie tak szybko działać.. też powraca spowrotem ta stronka na której się doładowuje,tym razem już bez żadnych komunikatów.. pozostaje nam tylko czekać.. ;)
pzdr |
A mi nic nie pokazuje... po kliknieciu przycisku wygląda tak jakbym zrobił odśwież. Miejmy nadzieje że zacznie to działać :P
|
a mi pokazuje cały czas ten sam komunikat "podałeś zużyty kod" :( zobaczymy co będzie dalej... buziaki :)
|
Cytat:
|
a mi juz pisze ze wykorzystalem tygodniowy limit i ze dopiero w przyszlym tygodniu bedzie mozliwe ponowne doladowanie... zobaczymy :P
|
aha..to wielkie dzieki za informacje, też mi sie wydawało, że to nie wina kodów...
|
cos sie posypało, ale to nie jest wina tego kodu, bo nie działa zaden, nawet ten co nie był wczesniej uzywany. jak sprawdze cos pozniej i bedzie działac to podam sposob na nowe kody, ale jak bedzie działac!!!
|
no to może kolega nie będzie sknerusem i podzieli sie kodem z "koleżanką" z forum... będzie mu to wynagrodzone ;) hehe
|
jeden kolega ma 100...
|
może ma ktoś jakiś nowy kod, bo ten jest juz niekatywny :( wieeeeeeeeelka szkoda
|
Cytat:
tą gdzie można było doładować konto mam takie info http://img30.imageshack.us/img30/7320/schowek022ch.jpg oczywiście nic w miejsce wpisywania kodu nie wpisywałem i za kazdym razem pokazuje sie niby inne haslo || |
no i juz kod "2KD4R79F" nie działa :( to by było zbyt piekne..gdyby miał działac non stop ;) pozdrawiam
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zmieniajac temat, jest dodatek do skype dzieki ktoremu mozna zamiescic swoj aktualny status na stronie + kilka innych funkcji. Dosyc szeroki temat. Wiecej informacji na stronie:
Kod:
http://www.jyve.com/Moj aktualny status Skype: http://www.skypepresence.com/crash76.png |
Cytat:
m@x moze zaswiadczyc :P |
Cytat:
|
niestety dalej bedziesz ogladal mojego nicka na forum :D
|
Cytat:
|
Cytat:
tylko...kilka osob zachowuje sie tak jakbym napisal "dawaj k...a te kody" |
widać,że to off topic;) zamiast się kłócic idzcie już lepiej spać i wyśpijcie się dobrze może wam minie.
|
ale nie jestes i zapewne nie bedziesz
i cale szczescie ahh ten czerwony kolor... |
demek, gdybym byl adminem tutaj, po prostu nacisnalbym na tobie DELETE... zatruwasz zdrowe srodowisko...
|
Cytat:
moge podziekowac conajwyzej w imieniu osoby, ktorej to dalem bo we wlasnym to raczej nie bo nie mam zamiaru tego uzywac |
a powiedzcie mi czy można wysyłać z tego sms-y ,chyba nie;)poza tym jak do kogoś dzwonię to tą osobę słychac suuuper ale mnie wcale,jak klikam na ikonkę gdzie ustawia się głośność to od mikrofonu sama mi się ścisza na zero,dlaczego??
|
demek nie rob dymu, dostales koda to sie ciesz i ładnie podziękuj ;)
tak na marginesie to i tak każdy uzytkownik moze dołądować sobie max 3 razy w ciągu tygodnia, przynajmniej tak mi napisało, i nie wiem czy jakbędziesz miał takich kodów 100 to Ci to coś da, jeden mi wystarcza :) 3 dołądowania, mam prawie 3 Euro, a jak CI mało to sobie załóż z 10 kont to Ci sie zwielokrotni... mnie tam więcej kodów nie potrzeba :) |
Cytat:
|
Cytat:
odpuść więc sobie dalsze wywody... |
Panowie, skonczcie ta donikad prowadzaca rozmowe na forum, na privach gadajcie albo czacie jakims. Gosciu daje wam free kod do doladowania a tu jeszcze malo komus. Sam sie popisz i daj a nie oceniasz kogos. Tyle i pozdrawiam wszystkich frikomaniakow ktorzy bez interesownie dziela sie posiadana wiedza i nie tylko :respect:
|
Radzę spuścić nieco z tonu a wycieczki osobiste na priv. out
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wiec raczej mam racje prawda? albo konczymy co zaczelismy albo nie zaczynamy prawda? nie zmienia to faktu, ze te kody mam gdzies - pozatym jak to zasugerowal jeden z poprzednikow, ze niby dla siebie chce kody - no sorry ale gdybym chcial dla siebie to bym napisal do niego na PM a nie oficjalnie o nie TEORETYCZNIE "prosil" |
Cytat:
I to zdaje się dwa razy. |
Cytat:
czy to ja sie chwale co to ja nie jestem i ile mam tych kodow i za jaka cene? te kody mi nie sa potrzebne do szczescia sprawdzilem czy dziala i ok ale na dluzsza mete uzywal tego nie bede za to ty masz wspaniala reputacje....jak widac, nic tylko pozazdroscic - nawet dostalem zerowa reputke ;/ :serdusz: obrazilem kogos? ciebie? wiec nie obrazaj innych ma za 2zl? to niech sie podzieli z innymi wiedza skad mozna to miec za 2zl - moze ktos by tez chcial? mowic "co ja to nie mam" potrafi kazdy ale gdy przychodzi do poparcia tego dowadami czyli pokazanie, ze mowi sie prawde jest juz nieco gozej wstydzisz sie, ze jestes polakiem? zmien obywatelstwo - holendrzy rozdaja na prawo i lewo i eot z mojej strony |
Cytat:
Cytat:
demek A z jakiej racji driverwrc ma Tobie dać te kody? Skoro zapłacił za nie? wymiekam jak niektorzy sie zachowuja... 2 zl nie duzo to moze zrobimy zrzutke kazdy kto skorzystal z tego kodu niech przesle driverwrc na konto te 2 zl. Ale tekstem klasyczne cwaniactwo to juz mnie dobiles. I w takich sytuacjach wstydze sie, że jestem Polakiem... Dlaczego uwazasz ze te kody sie Tobie należą. Nie rozumiem jakim cudem taki burak ma tak dobra reputacje na forum. driverwrc Przepraszam za tego przyglupa i jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam |
Cytat:
opanujcie sie :) wiecie ile osob czyta nasze forum? zaraz wszyscy beda wiedziec, a na allegro nie bede wyrabiac ze "zglaszaniem naruszenia zasad" :P pozdro ;) |
heeh
klasyczne cwaniactwo masz i nie dasz? czy raczej mowisz, ze masz a gowno masz... |
dac wam palec to chcecie ręke. po co ci nowe kody!
masz jeden to sobie nim nabijaj w kołko, bo nowe i tak ci nic nie dadzą. jak juz nie bedzie mozna nabijac tym jednym kodem to wtedy napisze wam skąd brac nowe. miłego gadania |
Cytat:
|
no wlasnie :/ udalo mi sie dopiero po 24h od ostatniego doładować i też raz.
|
Nienajgorzej. Znowu się udało, chociaż tylko raz, bo:
|
coś jest nie tak... jest po północy i dalej mam komunikat:
Przekroczono dzienny limit transakcji. Transakcja zostanie wykonana po północy. |
ja mam takich kodow ze sto, wpisuje juz 2 miechy i zawsze działają. kazde 6 nowych kodów kosztuje mnie 1,98zł. ale po co mi nowe jak moge jednym w kółko.zaozcie sobie po 20 kont na skype i ponabijac na full.
tzn. 2 razy na dzień, 3 razy na tydzien i chyba z 6 na miesiąc X 20 kont skype to jest całkiem sporo gadania. ps. szukam stojaka na płyty conajmej 250 ale plasikowy z mozliwoscią rozbudowy!! |
A czy ktoś wie, czy da się ze skypa wysyłać sms'y?? bo jakoś nie widze
|
ziele - szczerze... mam to gdzieś.
gdybym miał się rozczulać za każdym razem, nigdy nic bym nie miał :P cieszmy się więc panie i panowie póki możemy :) |
tak ale pomyslcie jak się poczuje ktoś kto własnie zapłacił za skypeout i zaraz potem sie dowie o tym kodzie? ;)
|
możliwe, że to celowe działanie mające zrobić szum wokół skype - przemawia za tym fakt, że można tylko doładować 1,8***8364; na dobę... :P
ale to nie mój problem. ważne, że można dzwonić :D |
pewnie chodzi o popualryzacje skytype, ten kod to cos jak najslynnieszy serial do windowsa xp - kazdy go znal windows xp stal sie popularny na dlugo przed premiera
|
ale ciakwe ze wszystkie inne kody wygasają a ten nie :P
|
pewnie to jakas promocja skytype, za miesiac dwa sie skonczy i moze jakies promocje wprowadza ;)
|
poprawka, wszystko przebiegło tak jak trzeba, już działa, mam nadzieje ze juz tak pozostanie :)
|
najwyżej mi skasują konto :P
założę nowe :hahaha: |
doładowanie dalej działa :P
|
u mnie poszło.
trzeba próbować aż do skutku - mam już 1,8***8364; na koncie. reszta jutro :P |
Działa poprawnie :)
|
Chyba znów jest czynne. Może zrobili przerwę, aby usunąć ten kod doładowywujący z bazy danych (lub czegoś podobnego) po to żeby już nie można było go używać. Mógłby ktoś sprawdzić? :piwo: bo ja wykożystałem już dzienny limit.
|
jak to sie mowi, juz po ptokach...
na stronie skypa http://skype.onet.pl/skypeout.html Cytat:
buuuu czyżbym nie zdążył? ;( nooo chyba że jest jeszcze jakaśinna metoda :> |
szkoda, że tej kasy nie można wydać w sklepach internetowych, albo przelać na jakieś konto.
|
Potwierdzam, kod działa wyśmienicie, właśnie dzwoniłem do Niemiec na telefon w T-Mobile i za 1.8 euro gadałem 9 minut. Bardzo fajna sprawa w dodatku za "free" :niepow:
|
Cytat:
|
Oczywiście poszła zasłużona reputa. :D ||
|
Cytat:
|
Cytat:
juz mam 6,80 :) |
chyba trza klepać
i działa 2x na loginodobe :) |
samo doladowuje o 1,8 euro dziennie? czy trzeba codziennie to wklepywac? i czy nie usuwaja konta za to
|
Dzieki wielkie za kod, dziala:) ale doladowalo mi tylko 0.90 euro, nie wazne, wazne ze dziala :)
Edycja: Sorki, na poczatku pokazalo 0.9 ale zaktualizowalo do 1.8! Dzieki raz jeszcze + specjal thanks to Shah (czyt. radosio) ;) |
działa. dzięki @driverwrc :respect:
|
na stronie onetowej skype'a to wpisujesz
|
Cytat:
jedynie co moge wyszukać to zakup skypeout za 40 ojro |
Trochę szkoda że da się tylko 1,8***8364; na dobę, ale to lepsze niż nic :piwo:
|
Cytat:
|
bo to nie kupon promocyjny a kod doladowania - w zle okienko wpisywales ^^
|
Cytat:
Cytat:
Edit: Za 3 razem jednak weszło! :jupi: Edit#2: Cytat:
Cytat:
|
ciekawe do kiedy będzie działać ten kod? :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:37. |