![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 10.12.2003
![]() |
Cytat:
![]() tak przy okazji to jak ustawic w grze zeby bulo 75Hz refresh wiem, ze mozna przez atitool albo ati traytool ale nie chce instalowac tych bzdetow byla taka komenda wpisywana z konsoli "refresh_75 " czy jakos tak tylko juz jej nie pamietam i nie moge znalezc EDIT dobra juz mam, i jak by ktos chcial to: r_displayRefresh ***8220;x***8221;. x determines the monitor refresh rate be used in Doom 3. Unlike previous id Software engines, Doom 3 has a limited frame rate of 60, so setting x to beyond 60 will does not mean you can achieve higher frame rates. It can however reduce eyestrain, so I would still recommend setting x here to whatever the maximum refresh rate your monitor is capable of at the resolution you intend to use. For most users maximum would be defined as 85 ***8211; 100 so as not to unnecessarily strain your monitor. Ostatnio zmieniany przez kasztan417 : 17.12.2004 o godz. 01:24 |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.01.2005
![]() |
Cytat:
- czy może być tak, że jednak nie mam SOUL CUBE'a na ostatniej planszy ? - jeżeli nie ma takiej możliwości, czyli napewno mam SCuba, to jak poznać, że toto wogóle działa ? - czy trzeba jednocześnie trzymać przycisk Q i strzelać ? Pytam, bo korzystałem z przepisu i zupełnie nic się nie dzieje. Zabijam też ze 20 latających pajaców z latarkami i żaden głos nie informuje mnie, że SC jest aktywny. Będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam SAQ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Cytat:
Klawisz Q słuzy tylko do wyciagania Cube'a,strzelasz fire. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]() zabiłem tych pajaców pewnie ze 60, skończyła mi się wszelaka amunicja, piłą ich nie potne ani nie zabije z pięści, bo za wysoko latają. Do tej planszy Doom 3 mi się nawet podobał. Ta plansza to czysta irytacja i wkur...... Co mam robić. Jak naczelny pajac generuje te z latarkami, to wtedy strzelać do niego ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Stały bywalec ;)
![]() |
ja strzelalem w te blekitna powloke co sie generuje przy tworzeniu tych latawcow i bylo ok
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.02.2004
![]() |
To nie jest główny boss. Jesteś na poziomie HELL. Musisz go zabić tak jak pisze kasztan417. Wystrzelaj wszystkie latające latarki. Następnie potwór będzie generował nowe. Wtedy strzelaj w niebieską kule nad nim (gdy będziesz trafiał w nią będzie sie robić czerwona) Gdy go zabijesz otrzymasz wtedy SOUL CUBE.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Macie coś godnego polecenia ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Stały bywalec ;)
![]() |
pare dni temu skonczylem Half Life 2 i uwazam ze jest naprawde godne polecenia
brat natomiast uskutecznia Medal Of Honor ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Painkiller - Battle Out Of Hell albo Prince of Persia Warrior Within ...
![]() |
|
|