![]() |
wiem a szkoda jkis raeon za***isty by sie przydał:( to musi byc widok....
|
Witam!
Pojsc pojdzie, ale co najwyzej na srednich detalach, ale jedno jest pewne - prawdziwych mozliwosci tej gry nie zobaczysz z ta karta graficzna :( |
To chyba pójdzie mam procka 1.62ghz GeForcaMX440 i 512 ramu :)))))
|
Witam!
Zeby w pelni sie cieszyc to spore i w dodatku Twoja karta musi obslugiwac sprzetowo DX9 Producent mowie, ze wymagania sa takie: Wymagania: ***187; PIII 1GHz ***187; GeForce256 ***187; 256MB RAM ***187; Win 2000/XP ale chyba do najnizszych detali - szczegolnie ten GF256 |
Ja mam do was pytanie jakie Doom 3 ma wymaganie chciałęs zassac ale sie bałem ze mi nei pójdzie
|
Witam!
O ile dobrze pamietam to poszukaj tego kodu w mailach lub w nagraniu glosowym... aha pozniej bedzie plansza, na ktorej kod bedzie widoczny w monitorach z obrazem z kamer. |
Ja też mam pytanie dotyczącej jednej planszy, mianowicie Monorail. Zatrzymałem się w takim pomieszczeniu z komputerem gdzie trzeba wprowadzić jakiś kod. Skąd mam go wziąść?? Wie ktoś co trzeba zrobić?
|
Witam!
Bestie trzeba tak zwabic, aby stala na pentagramie - wtedy ja zalatwisz (latwiej) - jak juz zabijesz bestie to zabierzesz od niej Soul Cube czy jak to sie tam nazywa (ten artefakt) i koniec gry :) |
Doom3 : jak zniszczyć Hellgate?
Jestem chyba na ostatnej (?) mapie Dooma 3 "Primary Excavation" ale nie wiem jak zniszczyć Hellgate - co to w ogóle jest. Poza tym ogromna bestia w tej mapie jest niewrażliwa na wszystko. Znalazłem też ukrytą komnatę (trzeba przycisnąć napis "id" na ścianie) z kartą do PDA ale ona nie chce się uruchomić. Pomocy!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:19. |