![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Dostęp do internetu w Anglii
Witam
Czy ktoś z was był w Anglii, jakie są tam ceny korzystania z internetu? Np. w kafejce internetowej, albo ile kosztuje tam jakieś tanie łącze stałe? Jadę tam na parę miesięcy i chcę się zorientować czy będę miał dostęp do mojego interneciku:))) Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
ostatnio gadałem z kumplem (jak bedzie na gg to sie zapytam dokładnie)
on teraz siedzi w anglii. Stałe łacze 24 funta (dokładnie to bylo chyba 4h jego pracy .. wiec nie pamietam) i to bedzie chyba 256 ale nie jestem pewien. Bedzie na gg .. to sie dowiem wszystko i napisze. pzdr
![]() |
#3 |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
No nieźle, nieżle
![]()
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.06.2002
![]() |
![]()
To zalezy.
Bo w anglii to roznie bywa - w zaleznosci gdzie jestes oferta moze sie roznic. Ja moge napisac jak to jest u mnie (Birmingham). A wiec tak - kafejki - od 1 funta wzwyz za godzine - nie za bardzo sie orientuje bo nei korzystalem. Broadband - ADSL - ZAWSZE trzeba podpisac umowe na rok a poza tym wiekszosc providerow wymaga zebys mial zainstalowana wczesniej linie naziemna (najlepiej od BT). Za predkosc 512/256 placi sie okolo 30 funtow na miesiac. Sa jeszcze wersje 256/128 lyb 128/128 za okolo 18-20 funtow, ale tez na 90% umowa na rok no i wyzsze koszty instalacji i/lub modemu ADSL. Co do zwyklego Dial-up - ofert jest sporo od internetu ryczaltowego w weekendy, poprzez ryczaltowy internet od 18 do 6 rano, poprzez internet caly czas - oczywiscie wtedy blokowany jest numer i nikt sie nie dodzwoni. Ceny rozne sa - jak masz szczescie to wyczaisz za 7 funtow na miesiac, ale jask zwykle jest cos za cos - np tylko przez pierwsze 3 miesiace lub umowe musisz podpisac na rok. Jak chcesz jakies dokladniejsze szczegoly to wal na GG: 1706185 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|