![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
p2p czy coś takiego? próbował ktoś już tego ?
No właśnie, jak w topic'u.
Dostałem na maila info z jakiejś stronki o sofcie, który kryje się pod nazwą iShareIt . Ciekaw jestem, czy ktoś tego próbował. Oto link do stronki: http://www.ishareit.com/index.html W sumie zaciekawiło mnie tego typu hasło: "Napster Lives On!!! 1 BILLION MUSIC, MOVIES and VIDEOS...! (...) " Czekam na Wasze opinie.
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
sciema i tyle
gorzej - sciema kwadrat... i pewnie jeszcze 'free!'... jesli sie nie boisz zainstaluj is sprawdz co to jest - tylko pamietaj zeby po przed instalka zrobc kopier rejsetru, a po przeskanoac sytem ad-aware - im huczniej sie reklamuje taki p2p tym wiecej ma niespodzianek "nie powie Tobie co kryje w Sobie!"
|
|
|
|
#3 | |
|
Gość
|
Cytat:
Tyle że ... ten soft jest płatny :o |
|
|
|
|
#4 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
to jest gorzej niz myslalem
to sciema dla naiwniakow...
|
|
|
|
#5 | |
|
Gość
|
Cytat:
![]() Tam możnaby pogadać na chat'cie takiego hub'a i przy okazji powymieniać się tym czy tamtym ![]() A jeszcze lepiej by było, gdyby wstęp na taki hub, był tylko dla Forumowiczów. Co o tym myślicie ? Mi się wydaje, że mogłoby to wypalić. |
|
|
|
|
#6 |
|
Gość
|
A co sie stało z Twoim dyskiem 80GB ![]() A poza tym, przecież nie każdy musi udostępniać, skoro nie ma. Są serwery, gdzie wystarczy 1GB udostepnić i wszystko gra, można wejść. A FTP to swoją drogą, chociaż ja np nie mam znajomych, którzy mają ftp'y i mogliby przydzielić moje IP, ażebym mógł coś sobie ściągnąć. Ale to nie o to chodzi, to miałoby być tylko dla Forumowiczów i przede wszystkim żeby można było pogadać (chat), takie meeting'i :-) . I wcale nie musi to być DC, ja podałem to jako przykład.
|
|
![]() |
|
|