![]() |
o kurde, ale dzien
najchetniej to wyklabym sie...fuck a te wygrane pozamienial na zdanego kolosa z fizyki... kurde.... aaa brak mi slow, normalnie ogrania mnie rozpacz... laborki z fizyki, caly sesmetr, frekwencja 100%, wszytkie kartkowki zaliczone za pierwszym razem, wszystki sprawozdania zaliczone i oddane w terminie. i tylko ten jeden ***a** kolosik z jedego cwiczenia pod koniec ma zawazyc o tym czy ktos bedzie mial zaliczenie czy nie... no i pech chcial, rano wygrana, w poludnie przegrany kolosik, wieczorem plytki... bedz tu madry! a ja myslalem ze jak pech to pech. a jak szczescie to szczescie. dziwny ten swiat jest! kurde... zaraz sie zalame... shit happenz... ide gotowac spaghetti. |
Cytat:
|
a ja tam nic nie wygrywam, ale i tak się ciesze, wczoraj obroniłem prace dyplomowa i macie teraz w szeregach forum świeżego Technika Informatyka, hehe :)
może nic spejalnego ale zawsze coś ;) |
Cytat:
|
Cytat:
ps. gratuluje... ja w zeszłym roku obroniłem na 6 z elektroniki ;P |
Cytat:
Mimo upływu czasu od faktu. |
Gratuluje!
|
MacGyver, gratuluje cdr-kolorkow!
wiesz, jakbys chcial pare nie-kolorkow, to mozesz u mnie szukac. mozna dac plisa do redakcji co by przed wyslaniem przesylki zaminila pare ode mnie do Ciebie i na odwrot :) |
Cytat:
jaki miales temat? @Edwardo : nie przejmuj sie, dasz rade...a co do prezentu to elegancko sie prezentuje ten zegarek...ja nigdy nie dostalem niczego za darmo - nie mam do tego szczescia |
Dzięki panowie :piwo:
a temat pracy... związany był z czymś czego nie lubie i nie znam - Linux "Zestaw ćwiczeń z Linuksa w trybie tekstowym" obronione na 5 ;p |
Cytat:
z 355... niezly fart... ...albo ustawiona sprawa :P;) :D |
Cytat:
|
Cytat:
:szczena:polski standard afera:fiu: raz dwa trzy komisje śledczą powołujesz:klotnia::zongluje::na_ucho: |
heh, nie zapominajmy ze MacGyver tez maczal w tym palce :P
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:17. |