![]() |
a mnie sie po raz pierwszy wydalo ze ktos tu jest niepowazny - i nie mati ktory zadal glupie pytanie (sluzace pewnie tylko zabiciu czasu) - tylko BD ktory pojechal po nim w sposob co najmniej niegrzeczny... tak samo jak kilku innych ktorzy zaczeli wytykac kto pisze glupie a kto madre posty
radze pamietac ze nie ma glupich pytan, sa tylko glupie odpowiedzi |
Cytat:
|
No dobra jak chcesz wiedzieć to sobie wiec, ze mam 16 latek,
może Ty powesz ile masz lat ?? Bo cośik mi sie zdaje że nie odpowiedziałeś na swoje pytanko :-D |
Cytat:
|
Cytat:
ale jezeli myslisz ze to bylo niegrzeczne to SORKI juz nie bede :) |
mnie wystarcza ze dostaje dziennie 10 reklam do mailboxa - to jest na mnie ZA duzo...
czekalem na jakas i reakcje - i ciesze sie ze sie doczekalem bo rzeczywiscie uznalem twoja wypowiedz za 'troche' napuszona, odrobinke, tyci-tyci... ale bylo minelo :) |
Cytat:
|
Cytat:
dodam, ze spamu dostaje kolejne kilanascie maili dziennie i to juz za duzo jak na mnie :) |
Cytat:
Jeżeli KTOŚ w swoim mniemaniu odniósł wrażenie iż KTOŚ zadał głupie pytanie, to poprostu niech na nie odpowiada. Dla KOGOŚ innego pytanie nie będzię wydawało się głupie i grzecznie lub ewentualnie dowcipnie na nie odpowie. I ciągnąć dalej za ripostą Sida. Nie ważne jak i o co KTOŚ się pyta, ważne jest jak samemu się na to odpowiada. |
paput - zlituj się - jeśli ktoś może o coś zapytać w jakikolwiek sposób, to również ktoś może odpowiedzieć w jakikolwiek sposób - to tak dla równowagi
Dlaczego, jak się komuś coś nie podoba, to ma milczeć? Też może napisać. I tak sobie jeszcze myślę - jakie pytanie - taka odpowiedź. ;):-D |
Cytat:
Co do bardzo głupich pytań, to osobiście staram się na nie nie odpowiadać - odpowiedź mogłaby być równie głupia (trochę tutaj niekonsekwencji w odniesieniu do poprzedniego mojego postu - musiałem trochę pomyśleć. :'( :'( :'( |
Z tą potrzebą kontaktu to masz rację, m.in. po to tu zaglądam :)
|
ja także:) ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:09. |