Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.06.2005, 18:43   #1
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..
 
Avatar użytkownika IceManSpy
 
Data rejestracji: 06.11.2004
Lokalizacja: Kraków
Posty: 3,012
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Unhappy Drukarka i blad (nie podlaczona chciaz jest podlaczona)

Mam taki problem jak w temiacie. Chce wydrukowac tekst z word. Drukarka wlaczona (bo swieci sie lampka) , kabel jest dobrze zamontowany. Gdy naciskam drukuj to dlugo czekam i pokazuje mi sie "chmurka" ze urzadzenie nie podlaczone czy nie ma kontektu albo cos takiego. Zawsze jak nacisnalem jak drukarka byla wylaczona , drukuj, to automatycznie sie wlaczala. A teraz nie. Czy jest jakies rozwiazanie inne niz jeszcze raz to instalowac


P.S. Tata ma laptopa przez ktorego drukuje ,lecz przez port USB i tam wszystko dziala.
IceManSpy jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.06.2005, 19:23   #2
Damianos L
Guru
 
Avatar użytkownika Damianos L
 
Data rejestracji: 23.08.2004
Lokalizacja: Legnica
Posty: 1,199
Damianos L zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
mialem ten sam albo podobny problem, musisz poprobowac sterowniki od nowa zainstalowac w systemie
u mnie niestety to nie pomoglo, ale system byl swierzy wiec sie nie bawilem i zainstalowalem ponownie winde
__________________
www.klubpumy.pl
www.realmadryt.com
Damianos L jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.06.2005, 19:25   #3
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..
 
Avatar użytkownika IceManSpy
 
Data rejestracji: 06.11.2004
Lokalizacja: Kraków
Posty: 3,012
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
a wlasnie nie chce instalowac windy :/

ze sterownikami..hmm. zobacze. Moze od nowa zainstaluje drukarke
IceManSpy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.06.2005, 19:27   #4
Piterniel
Cichy mod
 
Avatar użytkownika Piterniel
 
Data rejestracji: 16.03.2003
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 4,485
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Znaczy mam rozumieć, że ty próbujesz wydrukować przez LPT ?
Piterniel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.06.2005, 19:32   #5
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..
 
Avatar użytkownika IceManSpy
 
Data rejestracji: 06.11.2004
Lokalizacja: Kraków
Posty: 3,012
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
NIe iwem przez co ale przez to do czego podlaczylem z tylu kompa

Chyba!! to jest LPT
IceManSpy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.06.2005, 20:59   #6
Piterniel
Cichy mod
 
Avatar użytkownika Piterniel
 
Data rejestracji: 16.03.2003
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 4,485
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
O lol . Jak się dowiesz jak wygląda LPT to daj znać
Jak dobrze zrozumiałem to masz drukarke LPT/USB gdzie na USB drukuje, a na LPT nie.
Wniosek :
- Sam wysnuj
Piterniel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.06.2005, 21:52   #7
kraluk
Guru
 
Avatar użytkownika kraluk
 
Data rejestracji: 13.02.2003
Lokalizacja: Kraków
Posty: 4,500
kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
LPT wygląda mniejwięcej tak:

To jest to czerwone gniazdo.

Tutaj też masz wygląd LPT, ale chyba na jakiejś przejściówce:
__________________
"Być zwyciężonym i nie ulec - to zwycięstwo!"
kraluk jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.06.2005, 22:32   #8
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..
 
Avatar użytkownika IceManSpy
 
Data rejestracji: 06.11.2004
Lokalizacja: Kraków
Posty: 3,012
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Wlasnie do tego ja mam podlaczona drukarke wiedzialem o tym

sprawdzalem Was
IceManSpy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.06.2005, 22:37   #9
Piterniel
Cichy mod
 
Avatar użytkownika Piterniel
 
Data rejestracji: 16.03.2003
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 4,485
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Podłącz pod USB to będzie ci działać!
Piterniel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.06.2005, 23:20   #10
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..
 
Avatar użytkownika IceManSpy
 
Data rejestracji: 06.11.2004
Lokalizacja: Kraków
Posty: 3,012
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Ale ja chce przez LPT. Tata uzywa USB.

a jak podlaczam do usb to i tak musze to zainstalowac
IceManSpy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.06.2005, 23:36   #11
Piterniel
Cichy mod
 
Avatar użytkownika Piterniel
 
Data rejestracji: 16.03.2003
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 4,485
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Wiesz jak już tutaj nie będe się odzywał.
Raz twój tata ma laptopa, teraz on zajmuje USB to ty też używasz jego laptopa ? Lepiej sterować przez USB jest szybsze i lepiej się sprawuje w nowszych systemach.

Kompletnie nie rozumiem w tej chwili ciebie. Jak piszesz topici to powinien być ładny opis, a nie tak o sobie napisane a później łapiemy cie za język, aby wycignąć info. Przylukaj na topici userów co mają np. po 2-3k postów jak te tematy wyglądają.

Chociaz nie rozumiem to napisze ci.
Tata ma laptopa i drukarka drukuje mu na USB. Ty masz komputer i nie działa przez LPT. Nie możesz użyć USB bo tata używa interpolowanej scieżki światłowodowej do swojego laptopa, aby mieć więcej złącz USB.
Przeinstaluj sobie sterowniki i użyj DriverCleaner. Powiem ci, że nieźle namieszałeś!
Piterniel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.06.2005, 14:12   #12
Stef
Guru
 
Data rejestracji: 26.04.2002
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Posty: 1,557
Stef zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
o ile masz tych usb w kompie? 1 szt? podlacz do usb,i jesli dziala, kup rozgaleznik usb i po klopocie...
Stef jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.06.2005, 14:19   #13
smolik
8 Samuraj
 
Avatar użytkownika smolik
 
Data rejestracji: 23.03.2004
Lokalizacja: Ciemna strona Księżyca
Posty: 1,248
smolik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Kiedyś mialem ten sam problem z LPT i pomogło przeinstalowanie sterowników za
którymś tam razem juz nie pamietam. Ale nie rozumiem dlaczego nie możesz
podłączyć pod USB przecież tak jest wygodniej.
__________________
Miłość to czekanie na szelesty, listy, na pukanie do drzwi...

Reputkowym skrytożercom mówimy nie!!!
smolik jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.06.2005, 14:47   #14
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..
 
Avatar użytkownika IceManSpy
 
Data rejestracji: 06.11.2004
Lokalizacja: Kraków
Posty: 3,012
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez smolik
Kiedyś mialem ten sam problem z LPT i pomogło przeinstalowanie sterowników za
którymś tam razem juz nie pamietam. Ale nie rozumiem dlaczego nie możesz
podłączyć pod USB przecież tak jest wygodniej.

Tak ,ale podlaczajac do USB i tak to musze zainstalowac
IceManSpy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.06.2005, 14:50   #15
Piterniel
Cichy mod
 
Avatar użytkownika Piterniel
 
Data rejestracji: 16.03.2003
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 4,485
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez IceManSpy
Tak ,ale podlaczajac do USB i tak to musze zainstalowac
No i co z tego ?!
Piterniel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.