![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Potrzebna mala pomoc w wyborze NoteBooka
Witam,
Wlasnie rozpoczalem nowa prace i potrzebuje sobie kupic notebooka, Ma sluzyc do pisania tekstow, DTP, nie mam zamiaru na nim grac, czasem odtwarzac filmy. Cena do 6000 zl z systemem operacyjnym byle nie DOS. Poradzcie mi w wyborze na razie zastanawialem sie nad produktami HP z procesorami Athlon XP 2400+ Mobile i Intel Centrino M 1,4. Jakie macie propozycje w tym temacie i w miare mozliwosci niech wypowiedza sie uzytkownicy notebookow. Za wszystkie sugestie serdecznie dziekuje. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
moj ojciec kupil niedawno accera z centrino 1.6ghz - ten komp jest szybszy niz stacjonarne p4 2.8ht... szczeka mi opadla...
problem w tym ze musialbys drugie tyle dolozyc koniecznie musi to byc notebook z serwisem w polsce, koniecznie musza byc do niego dodatkowe bonusy z postaci zasilacza czy baterii, nagrywarki w tych notebookach ktore widzialem - a mam dostep do wielu sa fatalne wiec raczej na nie nie licz reszta to juz parametry co mozna sprawdzic w katalogu z doswiadczen warto obejzec nozki i posluchac wiatraka - oba te czynniki bardzo wplywaja na komfort pracy - choc na pierwszy rzut oka wydaje sie to smieszne, wbudowana mysza sie nie przejmuj i tak pewnie kupisz zwykla - ja tego glaskacza nie moge uzywac rozmiar ekranu i jego typ zalezy tylko od portfela ps. raczej nie uciekniesz od winxp bundle lub win2k bundle - nie widzialem notebooka bez systemu
![]() |
![]() |
#3 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Dziekuje ci za odpowiednie informacje, jak widac mnie tutaj nie lubia
![]() Jutro robie nalot na firmy sprzedajace notebooki wiec bede juz wybieral i zobacze jak z tymi nozkami i wiatrakami. Co do Centrino to nawet model 1,4 jest sporo wydajniejszy niz stacjonarny P IV 2,4 z HT, z cenami to roznie sa ok 7000 zl, choc z amd'kiem znalazlem za ok 4700 zl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
Cytat:
mam Compaq Presario AMD 2.4ghz i zauwazylem za nagrane kompakty muzyczne na wmontowanej nagrywarce 24x czasami sie zacinaja... shuma02 ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Polecam cos z Centrino, bardzo szybkie i dlugo na bateriach chodza. Bo co to za frajda z notebooka ktory po 2 godzinach sie wylacza.. i trzeba i tak przywiazac go do gniazdka z pradem. Tez aktualnie mysle nad notebookiem, sklaniam sie w strone HP-Compaq seria NX7000 model 704 albo 705.
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Centrino jest jeszcze o tyle lepsze ze w standardzie masz WIFI a to dobre jest ![]() Ale zeby zamknac sie w 6k to musisz szukac okazji ... jak chcesz to sie spytam jutro sklep czy maja jakies okazje na centrino. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |