Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 07.09.2005, 08:30   #1
ksviper
samotność

Data rejestracji: 08.08.2004
ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Outlook Express i podpis cyfrowy

Mam duży problem z tym co w temacie. Otóż otrzymuje ważne maile z podpisem cyfrowym i nijak nie mogę ich przeczytać. Pokazuje mi się komunikat:
===========
Pomoc na temat zabezpieczeń
Wiadomość podpisana cyfrowo

Ta wiadomość została podpisana cyfrowo przez nadawcę.

Podpisane wiadomości e-mail umożliwiają weryfikację ich autentyczności, tzn. faktu, czy wiadomość była wysłana przez spodziewanego nadawcę oraz czy nie została naruszona podczas przesyłania. Podpisane wiadomości pocztowe są oznaczane małą ikoną podpisanej poczty.

Jakiekolwiek problemy z podpisaną wiadomością zostaną opisane w ostrzeżeniu o zabezpieczeniach, które może pojawić się po tym komunikacie. Zasygnalizowanie problemów związanych z podpisaną wiadomością może świadczyć, że treść wiadomości została naruszona albo że wiadomość nie pochodzi od spodziewanego nadawcy.

Nie pokazuj więcej tego ekranu Pomocy.

Kontynuuj
==========
Niestety komunikat nie zawiera linków na napisach "Nie pokazuj ..." i "Kontunuuj". Poradźcie co zrobić bo już chyba przegrzebałem wszystko co mogłem
I jeszcze małe pytanko: jak pod Win98 przywrócić możliwość edycji rejestru systemowym Regeditem bo gość który wcześniej pracował na moim stanowisku tak namieszał że teraz prawie nic nie da się zrobić .
Pomóżcie
System na którym pracuję i mam z nim problem: Win98 SE, IE 6.0 SP1

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: