![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
samotność
Data rejestracji: 08.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Outlook Express i podpis cyfrowy
Mam duży problem z tym co w temacie. Otóż otrzymuje ważne maile z podpisem cyfrowym i nijak nie mogę ich przeczytać. Pokazuje mi się komunikat:
=========== Pomoc na temat zabezpieczeń Wiadomość podpisana cyfrowo Ta wiadomość została podpisana cyfrowo przez nadawcę. Podpisane wiadomości e-mail umożliwiają weryfikację ich autentyczności, tzn. faktu, czy wiadomość była wysłana przez spodziewanego nadawcę oraz czy nie została naruszona podczas przesyłania. Podpisane wiadomości pocztowe są oznaczane małą ikoną podpisanej poczty. Jakiekolwiek problemy z podpisaną wiadomością zostaną opisane w ostrzeżeniu o zabezpieczeniach, które może pojawić się po tym komunikacie. Zasygnalizowanie problemów związanych z podpisaną wiadomością może świadczyć, że treść wiadomości została naruszona albo że wiadomość nie pochodzi od spodziewanego nadawcy. Nie pokazuj więcej tego ekranu Pomocy. Kontynuuj ========== Niestety komunikat nie zawiera linków na napisach "Nie pokazuj ..." i "Kontunuuj". Poradźcie co zrobić bo już chyba przegrzebałem wszystko co mogłem ![]() I jeszcze małe pytanko: jak pod Win98 przywrócić możliwość edycji rejestru systemowym Regeditem bo gość który wcześniej pracował na moim stanowisku tak namieszał że teraz prawie nic nie da się zrobić . Pomóżcie System na którym pracuję i mam z nim problem: Win98 SE, IE 6.0 SP1
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|