![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
odinstalowanie sp2-zanik sieci
witam.
po problemach z siecia i sp2 postanowilem odinstaloac ten dodatek. po odinstalowaniu zniknela mi siec, probowalem ja kreatorem zrobic,ale sie nie da, bo po kliknieciu nic sie nie dzieje. czy system jest do formata czy da sie jescze cos zrobic? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stef piszesz o sieci przez LAN czy łaczu telefonicznym
![]() |
#3 |
Guru
![]() |
zniknelo mi wszytsko z sieci. mialem polaczenie adsl i siec(udostepnienie tego lacza) na drugi komputer. teraz tam nie mam nic. a po kliknieciu na kreatora nic sie nie dzieje, choc w zone alarmie widze obydwa polaczenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Sprawdź w menadżerze urządzeń czy masz karte i modem poprawnie zainstalowane - wygląda jakby tam coś się zwaliło( czy nie masz czasem jakiś wykrzykników, znaków zapytania)
Jak wszystko jest OK. do zaznacz tam w zakładce widok "pokaż ukryte urządzenia" i daj na wszelki wypadek "skanuj w poszukiwaniu zman sprzętu). No i czy czasem podczas logowania nie masz komunikatu jedna z usług, serwisów nie została uruchomiona, bo jak tak to musisz szukać w serwisach
![]() |
#5 |
Guru
![]() |
wszytsko sie uruchamia OK, w menedzerze wszytsko widze, zone alarm widzi urzadzenia,ale sieci nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guru
proponuje zrobic tak:
usuń karte sieciową z menadżera urządzeń ( zakładam że w razie czego masz sterowniki do niej), zrestartuj. Po restarcie powinna juz być, a twoje połączenia powinny zmienić cyferki - czyli jak było "Połączenia lokalne" to będzie "Połączenia lokalne1" jak się pojawi to proponuję powtórzyć to samo dla ADSL Sieć po tym nie jest jeszcze taka ważna - sprawdź czy pojawią się połączenia
![]() |
|
|