![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.05.2003
![]() |
![]()
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
![]()
nic sie procesorowi niestalo bo:
- Celerony grzeja sie powoli ![]() - 100*C to naprawde malo ![]() - produkty Intela maja zabezpieczenia anty takze jakby temp podksoczyla do naprawde wysokiego poziomu to komp: zaczal by wolniej dzialac/wylaczylby sie ![]() - jesli po wlaczeniu wiatraka wszystko dziala to znaczy ze nic sie nie popsulo :zeby:
![]() |
#3 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
miałeś farta, że nie wydarzyło się to na procesorze Athlon XP, na moim XP 1700+ jakiś badziewny wiatrak w trakcie pracy odczepił się, moja reakcja była szybka tzn. wyciągnąłem wtyczkę zasilania z zasilacza po ok. 5 sekundach, niestety procek już umarł, biedny Athlonik....
![]() |
#5 |
d[-.-]b
Data rejestracji: 12.08.2003
![]() |
a zeby na drugi raz takie cos sie nie wydarzylo to ustaw w biosie zeby jak procek osiagnie jakas temp. to zeby komp sie automatycznie wylanczyl.
ja bym na twoim miejscu przetestowal procka primem, zeby miec pewnosc ze nic jednak sie nie stalo z nim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
User
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja na kompie mam filmik przedstawiający proceosor VIA, Pentium oraz AMD bez wiatraków. Test odbywał się na grze Q3A. Dla VIA praca bez wiatraka w niczym nie przeszkadza. Pentium 3 oraz 4 spowolniają pracę, natomiast w przyapdku procesorów AMD procesory palą się...8) Fajnie to wygląda...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
d[-.-]b
Data rejestracji: 12.08.2003
![]() |
http://www.plikoskop.pl/wynikposzuki...x=0&Szukaj.y=0
prime sluzy do testowania CPU na maksymalnych jego obrotach, ustawia sie czas jak dlugo ma chodzic i jak przez ten czas nie zawiesi sie komp ani nic innego nie bedzie sie dzialo to bedzie mozna stwierdzic ze CPU jest dobry, ten program najlepiej sie nadaje do testowania przetaktowanego procka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
User
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
100 stopni to DUZO
krzem staje sie amroficzny w temp ok 110 stopni - staje sei zwyklym izolatorem a nie polprzewodnikiem - zmiana jest nieodwracalna - a temeratura jaka ma OBUDOWA procesora (bo tam ja mierzysz) jest nizsza niz ta wew ukladu - powiem ci tyle ze miales wielkiego farta bo przy bardzo gwaltownym nagrzewaniu zabezpieczenia celerona (ktore on posiada) nie zadzialaja a wtedy masz breloczek
![]() |
![]() |
|
|