![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
DVD stacjonarne Manta Prince2
Kupilem jakis czas temu ten napedzik zeby poogladac sobie na TV cos
w Divix`ie - gosciu w sklepie zapewnial ze chodzi na nim wszystko i nie ma obaw o napisy w txt... no to wzielem - po podlaczeniu okazalo sie czyta kazdego niemal Divx`a tylko ma problem z namisami, mianowicie plik txt musi sie nazywac tak samo jak avi ale to zaden problem bo zawsze mozna zmienic i zrobic kopie na RW tylko problem jest w tym ze naped podczas filmu gubi poprostu czesc napisow, czasem wywietli tylko pol zdania i drugiej polowy juz nie ma... i wyswietla nastepne zdanie! Ma ktos ten naped? Znalazl ktos rozwiazanie? Wiem ze na stronie Manty sa firmware do niego - sprawdze i ewentualnie wgram nowe ale probowal ktos z Was juz to wgrywac? Da to cos? Bo jak nie to nie bede sie bawil i ryzykowal uszkodzeniem pamieci lub czyms podobnym... Czekam na opienie ![]() Pozdrawiam!
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Masz taki wyrąbany temat o nowym Emperor / Prince na kilka stron. Po co nowy temat tworzyłeś?
Tam sobie poczytaj, a najlepiej to pytaj na forum manty. Chociaz szukać czegoś to sie nie doszukasz, bo kiedyś sam próbowałem. Burdel mają niezły, a Spidera do dupy bo to chyba jest PhpBB jest ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
sprobuj wgrac nowy soft firmware 1.5 beta do Prince'a 2. Porawili tam conieco jesli chodzi o wyswietlanie napisow... Wgrywanie jest banalne zgodznie z instrukcja i jest ok. Ja dzis wgralem sobie do mojej MANTY Emperor 2 Diablo nowy sofcik i wszystko smiga jak nalezy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nowy bios 1.4 lub 1.5 (dla DTS) i z napisami jest OK.
![]() |
#5 |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wgrywałem firmware do manty, coprawda Emperora 3, ale zawsze
![]() Przed aktualizacją miałem podobne problemy jak Ty, jednak po aktualizacji odtwarzacz ładnie wczytuje napisy, nie ucina ![]() Jeśli nie odłączą Ci prądu podczas 30 sekund wgrywania firmware, to nie masz się czego obawiać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
U mnie ostatnio sniegi wielkie to wyłączają prąd co chwile
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.06.2005
![]() |
a mozecie mi powiedziec jak lub jakim programem wgrac na stale napisy do pliki mpeg , zeby dzialal na stacjonarnym dvd bez divixa , sciagam film szeregowiec ryan w avi i przerobie go na mpeg ale napisy chce zeby tez odrazu sie nagraly na plyte
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Poszukaj w dziale DVD-Video.
![]() |
#9 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wystarczy nero + ffdshow
ale jak pisal Maciej - tam znajdziesz wszystko i po kolei |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
Ten Prince 2 to najwi***281;kszy syf jaki wyszed***322; z Manty . Niestety mam takiego i mam ten sam problem. Ponadto umie si***281; zawiesi***263; w czasie ogl***261;dania filmu, obraz umie zamieni***263; si***281; w jedn***261; wielk***261; plam***281; zielonych kwadrat***243;w , napisy rzeczywi***347;cie znikaj***261; . Na forum manty ka***380;***261; i***347;***263; z tym do serwisu ... podobno 90% prince'***243;w II ma ***378;le zaprojektowany nap***281;d i jak***261;***347; inn***261; cz***281;***347;***263; - nie pami***281;tam. Poczytaj na forum manty... a i plik txt nie musi si***281; nazywa***263; tak jak film O_o
Firmware mam 1.8 ... pr***243;bowa***322;em ju***380; ka***380;dego ... wci***261;***380; to samo. Mia***322;em Emperora II i by***322;em baaardzo zadowolony. Prince II zrazi***322; mnie do tej firmy. Czekam a***380; padnie na dobre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
tak, wiekszsosc prince'ow ma jakis tranzystor przy napedzie za slaby i pada.objawia sie to zawieszaniem i roznego rodzaju kolorami na ekranie.
ja to rowniez mialem taki objaw dzien po zakupie, oddalem na gwarancje, po tygodniu odebralem, wgralem nowy soft a teraz smiga az milo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Spamerzyna
Data rejestracji: 24.09.2006
![]() |
Mia***322;em t***261; mant***281;. To syf jakich ma***322;o. Zpsu***322; si***281; po kilku dniach. Nie czyta w og***243;le DVD+R a DVD-R nie widzi. Odradzam ka***380;demu kto chce kupowa***263; mant***281;. To syf i tyle Skoda kasy i czasu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A jak te najnowsze - Prince III, Emperor IV i.. chyba Lord? Testowa***322; ju***380; mo***380;e kto***347;?
![]() |
#14 | |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Cytat:
w odtwarzaczu sa 2 diodki zamienione, zapalaja sie w odwrotnej kolejnosci, poza tym napisy do filmow zakodowanych divxem/xvidem musza miec taka sama nazwe jak film, bo inaczej nie zostana odtworzone. To poki co jedyne minusy ktore zauwazylem, odtwarzalem na nim kilka filmow zakodowanych divxem i xvidem i problemow nie bylo, film puszczony z pendrive'a na usb rowniez obejrzalem bez problemu, naped pracuje ciszej niz w Emperorze 2.
![]() |
![]() |
#15 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
dziwne na moim princu nie musza byc napisy takie jak film
jak ich odtwarzacz nie widzi od razu to naciskam przycisk subtitle albo przed wlaczeniem jeszcze najezdzam na plik z napisami i naciskam owy przycisk mi w tym odtwarzaczu brakuje mniejszego zooomu niz x2 przy divx. lekkie rozciagniecie obrazu by sie przydalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|