Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Dwa dyski czy 1 ? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/dwa-dyski-czy-1-a-29311/)

cybermat16 28.12.2003 23:13

A jak sprawdzić czy płyta główna obsługuje duże dyski np. 160 GB ?

Golomb 28.12.2003 17:35

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
gadalem sobie z paranoikiem kiedys na gadu o tweaku, staralem sie bronic wolnosci slowa i ronzych takich - ale jak polazlem na amd/intel wlasnie (wczesniej to bylo zwykle oc) i poczytalem wypowiedzi mlodych gniewnych to wiem ze paranoik ma pelne prawo strzelac do cywili - tam jest bydlo najgorszego sorta - gowniarze, male dresy, wydajace pieniadze swoich rodzicow na sprzet ktorym chwala sie potem przed podobnymi sobie gnojami jakiego to 'oni' nie maja sprzeta...
byl tam taki smieszny koles ktory potrzebowal porady bo biedak nie mial co zrobic z 10k zlotych... wszystko fajnie - wydanie takiej sumy faktyczni emoze byc problemwm - tylko ze chlopak zaczal sie mieszac w zeznaniach...
ooodlamkowyyym! ognia!

A to to pamiętam - koleś prze ***** - ahahah i tak go wyśmiali wszyscy - ale Moderatoprzy na tweaku to też niebyt są wyrachowani . Za duże to forum chodź niepowiem dużo z niego wyniosłem ale jest tam jedynie garstka ludzi którzy odpowiadają z sensem. Dlatego na tweaku staram sie być jedynie pasywnym userem.

-Sid-The-Rat=> 28.12.2003 17:12

gadalem sobie z paranoikiem kiedys na gadu o tweaku, staralem sie bronic wolnosci slowa i ronzych takich - ale jak polazlem na amd/intel wlasnie (wczesniej to bylo zwykle oc) i poczytalem wypowiedzi mlodych gniewnych to wiem ze paranoik ma pelne prawo strzelac do cywili - tam jest bydlo najgorszego sorta - gowniarze, male dresy, wydajace pieniadze swoich rodzicow na sprzet ktorym chwala sie potem przed podobnymi sobie gnojami jakiego to 'oni' nie maja sprzeta...
byl tam taki smieszny koles ktory potrzebowal porady bo biedak nie mial co zrobic z 10k zlotych... wszystko fajnie - wydanie takiej sumy faktyczni emoze byc problemwm - tylko ze chlopak zaczal sie mieszac w zeznaniach...
ooodlamkowyyym! ognia!

kraluk 28.12.2003 16:37

Cytat:

Napisany przez Golomb
Ee no w dizale AMD niejest tak źle na tweaku :)

Ale na Intel'u już jest gorzej :)

Golomb 28.12.2003 16:22

Cytat:

brakuje tu jego kolegi ktory ma problem - a posrednikom jakos nie ufam, zwlaszcza takim

ps. na tweaku kolega kolegi od dyskow czulby sie jak w domu - tam same takie przypadki ostatnio

Ee no w dizale AMD niejest tak źle na tweaku :)

-Sid-The-Rat=> 27.12.2003 23:23

Cytat:

Napisany przez eloise
Sid - nie bij tylko tłumacz :)

brakuje tu jego kolegi ktory ma problem - a posrednikom jakos nie ufam, zwlaszcza takim

ps. na tweaku kolega kolegi od dyskow czulby sie jak w domu - tam same takie przypadki ostatnio

zorg 27.12.2003 23:22

panowie okres swiateczny troszeczke luzu ! i bardziej dyplomatycznie.

a ze co jakis czas jakis mlodzian wyskakuje z glupimi uwagami ! nic na to sie nie poradzi taki swiat

Szczesliwego Nowego Roku 2004 i kochajcie sie

..::Krzywy::.. 27.12.2003 23:12

Cytat:

Napisany przez eloise

tu nie ma co tłumaczyć - zaraz dojdzie do rękoczynów:peace:, ja już zbieram manatki i jade do Nowej Rudy :cisza:

eloise 27.12.2003 22:46

Cytat:

oo stary... w realu dostalbys w morde :)

emer74 27.12.2003 21:50

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Wy to macie problemy naprawde :P.

Teraz mam problem ;)

2X Samsung (7.200) 8MB Cache 80GB + RAID
2X Maxtor (7.200) 8MB Cache 80GB + RAID

eeh..... ja też bym chciał mieć tylko takie problemy...

Piterniel 27.12.2003 18:38

Wy to macie problemy naprawde :P.

Teraz mam problem ;)

2X Samsung (7.200) 8MB Cache 80GB + RAID
2X Maxtor (7.200) 8MB Cache 80GB + RAID

SEBAW 27.12.2003 18:00

Cytat:

Napisany przez Piterniel
To pisał mój qmpel jak coś :P. A z resztą nie znasz odpowiedzi to co się wtrącasz

Bardzo interesujaca odpowiedź... Hmmm... Nie wyprzedzaj faktów. :chytry:

-Sid-The-Rat=> 27.12.2003 17:53

Cytat:

Napisany przez Piterniel
To pisał mój qmpel jak coś :P. A z resztą nie znasz odpowiedzi to co się wtrącasz

oo stary... w realu dostalbys w morde :)

odpowiedz znam - ale przekazalbym ja twojemu kumplowi - tobie przeciez ona zbedna

zenada na kolkach

_Neoo_ 27.12.2003 17:50

Cytat:

Napisany przez Piterniel
To pisał mój qmpel jak coś :P.

Taka sekretarka? Qrde fajna rzecz.............

Piterniel 27.12.2003 17:30

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:32.