Cytat:
Napisany przez Piterniel
Po co miał się rejestrować jak nie miał internetu.
|
Piterniel - co Ty za wałki ludziom wciskasz, chciałem napisać, że moze nabrałbyś troche odwagi i sie przyznał, ale trudno tego rządać od osoby, która boi sie podpisać pod własnym postem. I przestań obstawać dalej przy tej wersji, bo pytałeś sie mnie na gg co masz w sklepie powiedzieć, zeby nie zrobić z siebie idioty - i to było w pierwszej osobie. Jesteś poprostu przegnitym do szpiku kości
tchórzem i kombinatorem - wcale sie nie dziwie, że tyle osób na Ciebie najeżdża - na Twoim miejscy bym sie nad tym zastanowił. Gdyby to był jeden przypadek, to moze jakiś ewenement sie znalazł, ale juz taka liczba o czymś świadczy - to nie jest zgbieg okoliczności.
Cytat:
Napisany przez Pitenirel
Nie wiem o co wy się wogóle kłócicie. Może załóżcie Topic. Jak wywaliś Piterniela z forum SĘPY kto tu się wymądrza.
|
Masz chyba jakąś manie prześladowczą, nikt Ciebie nie chce stąd wywalać, ale chcemy zebyś sie zachowywał normalnie, a nie kombinował jak koń pod górke - to tylko świadczy o tym ze jesteś fałszywy, nic więcej - o to sie kłucimy - i kłucimy sie z Tobą!
Cytat:
Napisany przez Piterniel
Nie będę dłużej z tobą konwersował, ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami, a poza tym i tak nie rozumiesz idei koncepcji założeń, więc dochodzę do konluzji, że twoje idiospektryzmy z moją charyzmą są emfatyczne.
|
No to jest poprostu żałosne...
Cytat:
Napisany przez Piterniel
To się pytam Ciebie. Bo jeżeli się kłócisz to to rozumiesz . Qrwa i co myślałeś, że to serio było z tym tematem. Jaki KOLO z ciebie jest. Nie bierz wszytko do serca dziecko. I przestań tyle gadać bo się muchy zlatują.
|
Może byś zwrócił czasami uwage do kogo piszesz i co piszesz. Niektóre osoby są od Ciebie o wiele starsze, a napewno wiedzą więcej, to moze chociaż z tego względu byś wykazał troche szacunku, już nie mówiąc o pokorze, ale nie - Ty wolisz podskakiwać i pyszczyć. Zobaczymy jak daleko na tym wózku zajedziesz.
Cytat:
Napisany przez Piterniel
Może. Zakończmy tą dyskucje bo do rękoczynów dojdzie
|
Jak coś, to dojdzie do rękoczynów na Tobie. A to w Twoim stylu: narobić bagna, nawrzucać wszystkim i uciec tylnymi drzwiami.
Cytat:
Napisany przez Piterniel
A za ten Topic z wyrzuceniem Piterniela to ktoś wuleci z forum
|
Nie odgrażaj sie na zakończenie, bo pierwszą osobą która moze stąd wylecieć to będziesz Ty - ale jak coś, to wylecisz w sposób naturalny, jak sie nie zmienisz oczywiście,(bo nikt chyba tu nikogo na chama nie wyrzuca).