![]() |
A jak sprawdzić czy płyta główna obsługuje duże dyski np. 160 GB ?
|
Cytat:
|
gadalem sobie z paranoikiem kiedys na gadu o tweaku, staralem sie bronic wolnosci slowa i ronzych takich - ale jak polazlem na amd/intel wlasnie (wczesniej to bylo zwykle oc) i poczytalem wypowiedzi mlodych gniewnych to wiem ze paranoik ma pelne prawo strzelac do cywili - tam jest bydlo najgorszego sorta - gowniarze, male dresy, wydajace pieniadze swoich rodzicow na sprzet ktorym chwala sie potem przed podobnymi sobie gnojami jakiego to 'oni' nie maja sprzeta...
byl tam taki smieszny koles ktory potrzebowal porady bo biedak nie mial co zrobic z 10k zlotych... wszystko fajnie - wydanie takiej sumy faktyczni emoze byc problemwm - tylko ze chlopak zaczal sie mieszac w zeznaniach... ooodlamkowyyym! ognia! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ps. na tweaku kolega kolegi od dyskow czulby sie jak w domu - tam same takie przypadki ostatnio |
panowie okres swiateczny troszeczke luzu ! i bardziej dyplomatycznie.
a ze co jakis czas jakis mlodzian wyskakuje z glupimi uwagami ! nic na to sie nie poradzi taki swiat Szczesliwego Nowego Roku 2004 i kochajcie sie |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
eeh..... ja też bym chciał mieć tylko takie problemy... |
Wy to macie problemy naprawde :P.
Teraz mam problem ;) 2X Samsung (7.200) 8MB Cache 80GB + RAID 2X Maxtor (7.200) 8MB Cache 80GB + RAID |
Cytat:
|
Cytat:
odpowiedz znam - ale przekazalbym ja twojemu kumplowi - tobie przeciez ona zbedna zenada na kolkach |
Cytat:
|
To pisał mój qmpel jak coś :P. A z resztą nie znasz odpowiedzi to co się wtrącasz
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:32. |