Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Dwa dyski czy 1 ? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/dwa-dyski-czy-1-a-29311/)

_Neoo_ 29.12.2003 00:19

Cytat:

Napisany przez cybermat16
Moja płyta główna to: Intel D845GBV S478, a na stronie producenta, jakoś nie moge znaleź, czy moja płyta obsługuje duże dyski typu 160 GB

Qrde szukałem i też nie mogę znaleść :|

CIAPEK 29.12.2003 08:59

Cytat:

To pisał mój qmpel jak coś . A z resztą nie znasz odpowiedzi to co się wtrącasz
ty Qrwa jesteś sprawny inaczej! Niech kumpel zarejestruje się na forum, może zabłyśnie, ale jak ma być takim krzywym ewenementem jak ty to mu podziękujmy z góry.
Otworzyłem ten temat pierwszy raz od przerwy świątecznej i nie kumam po co następna taka dyskusja i wszyscy nadal do niej się kleją.

A ty Piterniel życzy Ci w nowym roku żebyś się zmienił bo tak jak piszą ludzie: "ty zawsze byłeś inny" :ysz: , a przez Ciebie tylko to forum wygląda żałośnie.

cybermat16 29.12.2003 09:08

Na stronie Intela mozna znaleź jedynie nowsze sterowniki do moje płyty głównej, mogę ci wysłac e-mail instrukcję obsługi do mojej płyty głównej (instrukcja jest w wersji elektornicznej), może ty znajdziesz tam zapis czy obsługuje duże dyski typu 160 GB, dodałbym tą instrukcję jako załocznik na forum, ale zajmuje 430 kb, tak więc na forum jako załoncznik nie da rady go wrzucić

Piterniel 29.12.2003 11:58

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
ty Qrwa jesteś sprawny inaczej! Niech kumpel zarejestruje się na forum, może zabłyśnie, ale jak ma być takim krzywym ewenementem jak ty to mu podziękujmy z góry.
Otworzyłem ten temat pierwszy raz od przerwy świątecznej i nie kumam po co następna taka dyskusja i wszyscy nadal do niej się kleją.

A ty Piterniel życzy Ci w nowym roku żebyś się zmienił bo tak jak piszą ludzie: "ty zawsze byłeś inny" :ysz: , a przez Ciebie tylko to forum wygląda żałośnie.

Kto tu jest sprawny inaczej. Nie będę pokazywał palcami :P. Po co miał się rejestrować jak nie miał internetu. Tylko "sprawni inaczej" mają takie problemy. Ja nie mam :P :wsciekly:

_Neoo_ 29.12.2003 12:07

Cytat:

Kto tu jest sprawny inaczej.
No właśnie TY

Cytat:

Po co miał się rejestrować jak nie miał internetu
Po to żeby pytać się we własnym imieniu, a nie czyimś (w tym przypadku twoim). A tak pozatym po co komuś kto nie ma internetu adres e-mail lub nr GG? Po to żeby jak ten dostęp się pojawi, czy to w domu u niego czy będzie mógł iść do KOLEGI, to tam nie będzie musiał korzystać z czyjejś łaski.

CIAPEK 29.12.2003 12:15

Neo ja tą jego wypowiedź przemilcze, nie przejmuje się nią zbytnio.

A po co miał się rejestrować jak nie ma netu? Ale ma Ciebie i może u Ciebie się zarejestrować. Może i także po to, żeby nie było takich dyskusji o tym co ty wyrabiasz.

Dziecko wyluzuj!
Czekam na następne rozbrajające posty.
Przypominasz mi takie osoby które niczego nie potrafią przyjąć do siebie, nie uczą się na błędach, myślą, że pozjadały wszystkie rozumy i co najgorsze one się nie zmieniają. Nie lubie strasznie takich ludzi.

Piterniel 29.12.2003 12:30

Cytat:

Napisany przez _Neoo_
Resztę przemilczę, bo aż mi Ciebie szkoda :(

Nawzajem :P. Nie wiem o co wy się wogóle kłócicie. Może załóżcie Topic. Jak wywaliś Piterniela z forum SĘPY kto tu się wymądrza.

Nie będę dłużej z tobą konwersował, ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami, a poza tym i tak nie rozumiesz idei koncepcji założeń, więc dochodzę do konluzji, że twoje idiospektryzmy z moją charyzmą są emfatyczne.

CIAPEK 29.12.2003 12:34

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Nawzajem :P. Nie wiem o co wy się wogóle kłócicie(...)

o kurde buuuuuuuuhahah
nie wiesz?
To zapytaj kogoś kto to rozumie.
Masz problem z czytaniem pisanego tekstu? Chyba z pisaniem też.

Nikt nie będzie na pewno zakładał takiego tematu. Niektórzy to już Cie dawno olali. Będziesz dalej ludzi wnerwiał i zadziwiał.......wylecisz w naturalny sposób. Proste jak marchewka 8)

Piterniel 29.12.2003 12:44

To się pytam Ciebie. Bo jeżeli się kłócisz to to rozumiesz :P. Qrwa i co myślałeś, że to serio było z tym tematem. Jaki KOLO z ciebie jest. Nie bierz wszytko do serca dziecko. I przestań tyle gadać bo się muchy zlatują.

KONIEC TEMATU.

CIAPEK 29.12.2003 12:52

Cytat:

Napisany przez Piterniel
(...)Nie będę dłużej z tobą konwersował, ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami, a poza tym i tak nie rozumiesz idei koncepcji założeń, więc dochodzę do konluzji, że twoje idiospektryzmy z moją charyzmą są emfatyczne.

Z jakiej to stronki www prostaku skopiowałeś i tu wkleiłeś? Masz nas za *****i? Chyba tak :D
Cytat:

Napisany przez Piterniel
To się pytam Ciebie. Bo jeżeli się kłócisz to to rozumiesz :P. Qrwa i co myślałeś, że to serio było z tym tematem. Jaki KOLO z ciebie jest. Nie bierz wszytko do serca dziecko. I przestań tyle gadać bo się muchy zlatują.

KONIEC TEMATU.

A to co napisałeś to wogóle nic z tego nie rozumiem, no widzisz jaki ja głupi jestem. :blee:
Tak na serio to zastanów się nad sobą i nad tym co napisałeś. "Qrwa i co myślałeś, że to serio było z tym tematem"-co ty wogóle miałeś na myśli, ty chyba jeszcze raczkujesz bo wysławiać się nie umiesz.

Teraz to i ja to powiem: Żal mi Ciebie człowieku.

P.S. Zaraz przyleci Thanatos albo Sid i zamkną temat pisząc na końcu że zamykają bo pyskówka się zrobiła :), buuuuuuuhahaha :D, tak wywróżyłem dalsze fakty :)

Piterniel 29.12.2003 12:56

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
A no widzisz jaki ja głupi jestem. :blee:

Może. Zakończmy tą dyskucje bo do rękoczynów dojdzie :chytry:
A za ten Topic z wyrzuceniem Piterniela to ktoś wuleci z forum :P

-Sid-The-Rat=> 29.12.2003 13:38

piternel - 'moczysz a nie czujesz'

radze schowac dresiarska dume do kieszeni i poszukac w komisie rozumu i godnosci ktore tam zostawiles - bez tego sie pozegnamy

i chyba nikt nie bedzie za toba plakal :)

..::Krzywy::.. 29.12.2003 13:44

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Po co miał się rejestrować jak nie miał internetu.

Piterniel - co Ty za wałki ludziom wciskasz, chciałem napisać, że moze nabrałbyś troche odwagi i sie przyznał, ale trudno tego rządać od osoby, która boi sie podpisać pod własnym postem. I przestań obstawać dalej przy tej wersji, bo pytałeś sie mnie na gg co masz w sklepie powiedzieć, zeby nie zrobić z siebie idioty - i to było w pierwszej osobie. Jesteś poprostu przegnitym do szpiku kości tchórzem i kombinatorem - wcale sie nie dziwie, że tyle osób na Ciebie najeżdża - na Twoim miejscy bym sie nad tym zastanowił. Gdyby to był jeden przypadek, to moze jakiś ewenement sie znalazł, ale juz taka liczba o czymś świadczy - to nie jest zgbieg okoliczności.

Cytat:

Napisany przez Pitenirel
Nie wiem o co wy się wogóle kłócicie. Może załóżcie Topic. Jak wywaliś Piterniela z forum SĘPY kto tu się wymądrza.

Masz chyba jakąś manie prześladowczą, nikt Ciebie nie chce stąd wywalać, ale chcemy zebyś sie zachowywał normalnie, a nie kombinował jak koń pod górke - to tylko świadczy o tym ze jesteś fałszywy, nic więcej - o to sie kłucimy - i kłucimy sie z Tobą!

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Nie będę dłużej z tobą konwersował, ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami, a poza tym i tak nie rozumiesz idei koncepcji założeń, więc dochodzę do konluzji, że twoje idiospektryzmy z moją charyzmą są emfatyczne.

No to jest poprostu żałosne...

Cytat:

Napisany przez Piterniel
To się pytam Ciebie. Bo jeżeli się kłócisz to to rozumiesz . Qrwa i co myślałeś, że to serio było z tym tematem. Jaki KOLO z ciebie jest. Nie bierz wszytko do serca dziecko. I przestań tyle gadać bo się muchy zlatują.

Może byś zwrócił czasami uwage do kogo piszesz i co piszesz. Niektóre osoby są od Ciebie o wiele starsze, a napewno wiedzą więcej, to moze chociaż z tego względu byś wykazał troche szacunku, już nie mówiąc o pokorze, ale nie - Ty wolisz podskakiwać i pyszczyć. Zobaczymy jak daleko na tym wózku zajedziesz.

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Może. Zakończmy tą dyskucje bo do rękoczynów dojdzie

Jak coś, to dojdzie do rękoczynów na Tobie. A to w Twoim stylu: narobić bagna, nawrzucać wszystkim i uciec tylnymi drzwiami.

Cytat:

Napisany przez Piterniel
A za ten Topic z wyrzuceniem Piterniela to ktoś wuleci z forum

Nie odgrażaj sie na zakończenie, bo pierwszą osobą która moze stąd wylecieć to będziesz Ty - ale jak coś, to wylecisz w sposób naturalny, jak sie nie zmienisz oczywiście,(bo nikt chyba tu nikogo na chama nie wyrzuca).

cybermat16 29.12.2003 14:02

Piterniel zmień się człowieku, bo twoje zachwanie świadczy o tobie. A z twojego zachowania można wywnioskowac że coś z tobą nie tak.

_Neoo_ 29.12.2003 14:20

.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:14.