![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.01.2005
![]() |
z blizej nie ustalonych przyczyn...
Np. jak zostawie kompa na nocke zebys sie cos sciagalo do jak patrze rano to widze ze sie uruchomil ponownie windows i pisze krytyczny blad Windows |Wyslij| Nie wysylaj| no i tak sprawa wyglada ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
no to wyglada kiepsko, moze jakis problem z wygaszaczem ekranu, lub wstawaniem karty, wylacz sobie opcje wylaczanie dyskow twardych, moze jak zostawiasz kompa bezczynnego to wylaczaja sie dyski i wtedy nastepuje restart co w sumie i tak nie powinno miec miejsca, ale to jest latwe do sprawdzenia...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Zrób to, co radzi Ormianin wygląda na to, że resetuje się przez jakiś krytyczny błąd windows (blue screen). Jak wyłączysz opcję "automatycznie uruchom ponownie" to zobaczysz, co to za błąd. A przyczyn może być wiele...
pozdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Nowy na forum
![]() |
Aha mam jeszcze podpieta bezprzewodowa karte sieciowa D-Link 520+, TunerTV Leadtek Winfast 2000XP, Drugi wentylator, jakis Coolermaster (byl w boxie od procka), Nagrywarke DVD i CD-RW...I skanet Mustek 1200UB.. wiec to troche duzo chyba jak na 300W Codegen.....A tak do tego co piszesz to nie mam wlaczonego wylaczania sie dyskow...
A polecalibyscie zasilacze Bikłajet ??Drogie, ciche i wydajne ![]() Ostatnio zmieniany przez misiek_k16 : 17.01.2005 o godz. 17:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
captain u-k
![]() |
mozesz zawsze odlaczyc zasilanie jednej nagrywarki i tak napewno nie korzystasz z dwoch i wtedy bedziesz widzial ze to napweno zasilacz, troche tego masz podlaczonego masz jeszcz moze cd-rom?
A wygaszacz ekranu tez nie masz, ewentualnie przechodznie kompa w stan uspienia po jakims czasie bezzcynnosci?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Nowy na forum
![]() |
Wygaszaczu - Brak, przechodznie kompa w stan uspienia - Brak....Ale on sie wylacza takze podczas pracy na nim....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
captain u-k
![]() |
Wirusy trojany itd itp - czysty? menadzer urzadzen - brak konfliktow?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Nowy na forum
![]() |
Wirusow brak...menadzer bez konfliktow...
Ja juz sie zastanawiam nad kupnem Be-Quiet 350W Black Line polecacie go ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
captain u-k
![]() |
Jak cie stac, tylko pytanie czy pomoze jak chcesz miec quiet no to i tak musisz wymienic, a jezeli to nie to, to problem i tak pozostanie nie jestem pewien co do mocy czy nie warto zastanowic sie nad mocniejszym w koncu jak wymieniac to wymieniac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Nowy na forum
![]() |
A ja nie jestem nadziany ze za przeproszeniem "sram pieniedzmi"........wiec jak cos kupuje to patrze najpierw na cene a potem na jakosc i pruboje dostosowac jakosc do ceny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|