![]() |
Wysoką masz temp... może masz za duże napięcie na proca?
|
Temperatura max przy pracy to jest ok. 45stopni.. czasem 50 ale nigdy wiecej !! Napewno cooler jest dobrze zamontowany z markowa pasta termoprzewodzaca...
|
moze cooler na procku zle zamontowany - przegrzewa sie i reset... ja tak mam u siebie na bartku 2500+ niekreconym :).. zle zamontowany cooler Volcano 11 :P
pozdro ;) -edit- albo ten zasilacz.. jak bedziesz zmienial to polecam chieftec'i i bequiet'y :) |
Cytat:
dla pewności sprawdż na innym zasilaczu. Bo już był przypadek że gośc posłuchał i sprawił sobie nowy zasilacz ...a okazało się że problemem nie był zasilacz || |
Cytat:
|
Nic nie krece...Mam zasilacz CODEGEN 300W (slaby chyba :|)
A moj komp to: Athlon 2400+ EPOX 8RDA+ 2*256MB RAM Kingston ATI Radeon 9100 128MB Seagate Barracuda 80GB |
Sprawdź czy nie masz wirusów
|
Kręcisz coś? Jaki zasilacz masz?
|
Co do komputera to chyba wysiada "zasilacz" ;)
|
Dwa Problemy....HELP !!
Witam!
Mam dwa problemy z komputerkiem i z drukarką: 1. Co jakis czas komputer mi sie sam resetuje...Nie wiem co jest grane bo po formacie i instalce innych windowz jest to samo....nie wiem czy poszlo zasilanie czy plytal gl. EPOX 8RDA+ 2. Problem z Drukarka....Gdy zainstaluje drukarke to drukuje ale po pewnym czasie przestaje dzialac tzn. w menu drukowania pisze ze dokument niedostepny...Drukarka to HP DJ 3650... Niedawno wrocila z naprawy ale i tak nic nie pomoglo...Wymieniono w niej pasek przesuwu czy cos takiego.... Po formacie i ponownej instalacji drukarka za pierwszym razem znow dziala ale po ponownym uruchomieniu znowu jest problem... HELP !! POZDR 4 ALL |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:39. |