![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
jak skopiować dysk, który robi za >śmietnik< (niema na nim systemu, przywracznia systemu.....) tak aby był widoczny (bez problemu) dla systemu (win xp) który go nagrał.
na chłopski rozum - bez problemu - ale?.........na pewno bez? ważne bo pada......... Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 30.01.2006 o godz. 20:15 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
ja teraz odstawię panike.......POMOCY
![]() tak czy coś jeszcze? dysk nie w macierzy tylko SM... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kurna wiem, że tak, ale niech ktoś powie TAK ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
tak
![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
wyje wściekła małpa, odłączyłem zasilanie NA ZIMNO - czyli przy kompie wyłączonym...
mam 3 stówy i kupuje nówkę..... pominę problem JAKI DYSK ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
dysk zawiera dużo danych, ale zawiera też kilkaset MB zdjęć, których jeszcze nie ma w innym niejscu (i już nie ma) nie wiem co mi przyszło dokładnie do głowy, ale te wszystkie panoszenia się xp, jeśli chidzi o przywracanie systemu na wszystkich dyskach...wpadłem w panikę.... zobaczymy co będzie jak podepnę dysk do zwalwnia zawartości i ten potem boje się odpalać do zwalenia samych fotek, ale jeszcze pomyśle łożysko wyraźnie padło...wyło długo, bardzo długo...zwalałem to na starego maxtora, nagle zaczęło udawać cichą syrenę... a to wd caviar 120gb padł, oczywiście po gwarancjii... Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 30.01.2006 o godz. 20:42 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() Ale trzeba zrzucać jak najszybciej. Jak Ci jeszcze działa, to go ochładzaj jakimś wiatrakiem, o ile masz - zawsze to mniejsze ryzyko. Cytat:
![]() Cytat:
PS: Bardzo go zarzynałeś? Ile go już masz?
Ignorantia legis excusant neminem! ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Morris : 30.01.2006 o godz. 21:02 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Tak jak @Morris mowi jak najszybciej fotki na dvd zgraj ... potem mzoesz jzu niezdazyc
![]() Ja taki mały OT zrobie opłaca mi sie sprzedac 1,5 miesiecznego samsunga 200 GB ata 133 ? i kupic taiego samego tylko ze sata 2 i z NCQ ? dodam tylko ze mam mobo z sata 1 bez ncq .
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
dysk jest teraz odłączony od zasilania....................mam nadzieję, że ruszy.
dysk jest.............................z 2003 roku ![]() ![]() ![]() komp chodził całą noc i już wtedy słyszałem dziwne odgłosy, a teraz to silnik myśliwca w pomniejszeniu |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
To szybko ten dysk pada. Mój Maxtor z 1999 roku dopiero niedawno zaczął syczeć jak F16 ... czasem też sam się wyłącza. Co do Samsunga i problemu Oktawiana. Chcę zrobić to samo - też mam SATA 1 , ale pomimo wszystko Samsung z NCQ będzie dobrym wyborem - różnica cenowa między SATA II a I jest praktycznie żadna - a kiedyś może to NCQ wykorzystam - płyta główna nie jest wieczna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|