![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.10.2002
![]() |
Poszukiwany film
Witam wszystkich
Jestem amatorem starych filmow (szczegolnie horrorow) i poszukuje jedneg filmu, a problem polega na tym, ze nie pamietam jak sie on nazywa. Ogladalem go kiedys, naprawde dawno wiec ogolnie powiem co w nim bylo (to bylo z 10 lat temu). A wiec pamietam, ze caly film polegal na tym zeby ulorzyc jakas kostke (podobna do kostki rubica, ale wygladala jak piramida (??)), pamietam tez ze jeden z tych zlych ![]() Moze moje dane nie sa najtrafniejsze ale to wszystko co pamietam. Ten film nie skladal sie nie z jednej czesci lecz conajmiej z 3. Za wszelka pomoc dzieki. PS- jak nikt nie wie to moze stronka na ktorej bede mogl go odszukac (jakos). Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jest juz 8 czesc, jezeli to ten film.
HELLRAISER!!! Dodalo mi za 3 razem! Q! Ostatnio zmieniany przez yahol : 02.12.2003 o godz. 18:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Tak to ten film HELLRAISER !!!
Dzieki - nie wiedzialem ze bylo tego az tyle. Jak znajde skad go sciagnac to od razu zabieram sie do zassysania Wielkie dzieki !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kierownik wycieczki
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Wydaje mi sie ze to ten film HELLRAISER (WYSŁANNIK PIEKIEŁ) mam go na CD musze tylko spr ktory to rok produkcji
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Hmmm...
Szukam tego i nie moge znalezc. Moze ktos ma jakies namiary na wszystkie czesci . Prosilbym kontakcika na prv, GG lub maila Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez goth : 02.12.2003 o godz. 19:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
olej 3 część, to kicha poza paroma scenami z Pinhead'em
naprawdę dobre są: 1,2 ,5 /jeśli to jest ta z gliniarzem w roli next wlaściciela ![]() ![]() ![]() ![]() a ta kostka to nie jakimś tam rubikowaty pomiot tylko to KOSTKA LAMARCHANDA będąca i drogą i bramą do pewnego ciekawego miejsca ![]() ![]() pozdro a dla szukających to wypożyczalnie albo osłoskop
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez cana : 02.12.2003 o godz. 19:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Głupi Yasio
@Cana
a dla szukających to wypożyczalnie albo osłoskop Oj oj ![]() @Goth szukaj a znajdziesz, pros a bedzie ci dane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
Prosze |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Głupi Yasio
Sprawdz PW! Juz pojechalo!
Powodzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stały bywalec ;)
![]() |
[QUOTE=yahol]Jest juz 8 czesc, jezeli to ten film.
Jest jakies potwierdzenie tego, ze jest ich 8 - ja widzialem tylko 6. Yahol - dzieki . |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Łaskobójca
![]() |
Cytat:
![]() ale nadal nie mam dobrego namiaru na jedynke w ac3 /qrde trzeba będzie samemu zrobić ; ) a tak mi się nie chce/
![]() |
![]() |
#12 |
Łaskobójca
![]() |
@Yahol jakie 8 czesci? z tego co wiem to last to 6 z ashley i fajnym paktem
![]() BTW widziałeś trailera do GITS 2 ? moze być fajniusieńko ![]()
![]() |
#13 |
Głupi Yasio
"Hellraiser" - powstanie część 8
Doug Bradley, odtwórca postaci Pinheada, głównego bohatera serii horrorów pod wspólnym tytułem "Hellraiser" w jednym z wywiadów zdradził, że producenci planują już realizację 8 części cyklu, mimo, iż 7. zatytułowana "Hellraiser: Deader" nie trafiła jeszcze na ekrany kin. Bradley ujawnił, iż 8 obraz serii nosił bedzie tytuł "Hellraiser: Deadworld", a jego bohaterem będzie historię grupy przyjaciół, miłośników komputerowej gry "Hellworld.com" będącej w rzeczywistości przedsionkiem do piekła. Rick Bota wyreżyseruje 8. część "Hellraisera" Rick Bota stanie za kamerą na planie filmu "Hellraiser: Hellworld", ósmej części horrorowego cyklu "Hellraiser". Obraz opowiadał będzie historię grupy przyjaciół, miłośników komputerowej gry "Hellworld.com" będącej w rzeczywistości przedsionkiem do piekła. Troche sie pospieszylem, z ta 8 czescia ![]() @Cana - cenie sobie spokojny sen i nie lubie jak w ciemnosciach THING na mnie warczy ani nie lubie jak IDLE HANDS wciaga mnie pod lozko ![]() Ogladalem ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez yahol : 02.12.2003 o godz. 22:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Łaskobójca
![]() |
@Yahol, a ja się na cała rodzinę obraziłem okrutnie jak mi wcieło plakat z piekiełka 3
![]() ![]() ![]() gits to bedzie to / jak sadzisz noir jest wart obciażania łącza ? ![]() pozdro
![]() |
#15 | |
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|