![]() |
dzieki wszystkim ale macie cos spokojniejszego z dance, techo tak jak pisalem rocco,jan wayne,sylver,cos takie klimaty bo chce miec dobre techniawki(tnx! Master) i jakies spokojniejsze!
|
Cytat:
DJ Sammy - Sunlight DJ Sammy - Heaven DJ Sammy - Beautiful Smile DJ Sammy - The Boys of Summer DJ Sammy - El Condor Pasa DJ Sammy - Paradise of Love DJ Sammy - Unbreakable DJ Sammy - Irresistable DJ Sammy - Take Me Back to Heaven DJ Sammy - Appalachian Fall DJ Sammy - Heaven Remix to jest z Albumu 'Heaven' |
i to sie nada, oczywiscie cos bez Hardcore'owych dzwiekow ;)
Aquagen - Summer is Calling (Video Edit) Bomfunks Mc's Feat. Jessica Folcker - Something Going On Ian Van Dahl - Reason Jan Wayne - Only You Lasgo - Something Noemi - When Angels Kiss Novaspace - Time after Time 2002 The Nightflyer - Voyage Voyage The supermen lovers - Starlight |
The Grim Reaper - The Roof is on Fire [Shockwave RMX] - w sam raz na dyskoteke, nowosc cos w rodzaju dance i techno.
GORACO POLECAM, na imeshu tego pelno no i znalazlem lighta :) i jest nowy Phoenix 2003 - Dreamer [Club Version] |
Mam jeszcze dla ciebie jedna rade co do dyskotek :)
Najlepiej tak puszczac muze wg. mnie oczywiscie. Na poczatek zapodac jakies lightowe dla rozluznienia atmosfery cos z wokalem pozniej gdy juz sie impreza rozkreci jechac z hardcorem :), na koniec imprezy tez cos lightowego tak zeby czuli ze sie juz konczy. Ja robilem tak jak bylo cos umnie za starych dobrych czasow :D na poczatku zapuszczalem jakis house, nie glosno tak dla rozluznienia atmosfery, pozniej jakis dance, a gdy juz ludzie byli rozkreceni to lecial hardcore i zawsze bylo cool BLANK & JONES vs. EMINEM - DJ's fans & freaks vs. without me - troche stare :( Znalazlem pare nowosci z przed ok. 2 tygodni (tak mysle), ale jeszcze ich nie mam na hdd Basic Eraser - Keep Holding On (extended promo mix) Elissa - Whos Crying Now Radio Edit Klubbingman - Highway To The Sky (single cut) Tokker - Sternenhimmel (mark oh remix) Spiller vs Lisa Stansfield - Groovejet vs People Hold On (club mix) Phoenix 2003 - Dreamer (yanou remix) Nostrum and Frank Hunne - CH´S (heavy rotation radio edit) Mr. Mobile - Call Me (jan wayne remix) Luca Antolini - Life Is A Mistery (radio version) Love Inc - You´re A Superstar (radio edit) Alternate - Alternate (original mix) |
Cytat:
Hmmmmm, a po co tak się męczycie przy tym wyszukiwaniu? Nie lepiej nagrać odgłos młota pneumatycznego? Już był taki jeden zepół, który robił przy tym disco 8) |
o tak! jestem za! ;) ;) ;)
|
Witam!
Znow! Jestem juz w Liceum a juz chca zebym zrobil dyskoteke w piatek. Poprzednie byly super (dzieki waszej pomocy) i znow co jest na czasie?????????? Wiem ze dj-playlist.de <-ale tam nie wszystko jest techno,trance, dance. Kumacie o co mi chodzi ;D. |
proponuje to co na topie (Viva) np. Scooter (maria I like it loud) albo coś w tym stylu... :)
|
to juz mam. Macie cos jeszcze. Moze jakies stronki z przebojami oprocz dj-playlist.de i djservice.pl
|
Specjal D - Come With Me (Club Mix)
Interphace - Dr Feelgood 2003 [Club Mix] - FULL WYPAS :cisza: Hardy Hard - Silver Surfer 2003 (DJ Kadozer Mix) DJ Shog - Another World Dallas Superstars - Helium (Radio edit) Lichtenfels - Sounds like a Melody (Talla 2xlc Remix) Rock Ryders - Don't You Know [Radio Mix] ALL ROCKS, ale to co wyroznilem to najbardziej :zeby: narazie tyle :) i nie musza to byc koniecznie remixy, ale to na dyske, wiec jak narbadziej szukaj remixow ;) |
Cytat:
ps.dzieki Yankee - kawalki super - zawsze moge na ciebie liczyc - Pozdrawiam . :piwo: - browarek dla Ciebie. |
polecam 8)
Sean Paul - Get Busy Christina Aguilera - cant hold us down Missy Elliott - 4 My People |
cos jeszcze? Ma ktos?
|
Benny Benassi - Satisfaction
Hot Action Cop - Fever for the Flava |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:13. |