![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
przyznaje się nie czytałem całego tematu, ale czy temat "czy zgolić breodę czy nie: się pod to łapie?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Smartek nie wiedzia***322;em, ***380;e chcesz by***263; moderatorem
![]()
![]() |
#33 |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Przeglądnąłem wszystkie wypowiedzi, które się pojawiły w tym temacie - oraz stronkę od której wszystko się zaczęło - i prawdę mówiąc mam mieszane uczucia. Wydaje mi się bowiem - jak to niektórzy już zauważyli - że problemem jest nie tylko to, że na Forach itd. pojawiają się "trolle" i zadają proste pytania - bo jeśli ja mam być szczery - w jakimś zakresie ja jestem w stanie to zrozumieć - przecież każdy było młody, miał mniejszę wiedzę niż dzisiaj itd. Większym problemem jest fakt, że dziś dzieci zaczynają mieć w coraz to młodszym wieku - dostęp do Internetu, dostają telefony komórkowe - i niestety - w większości nie traktują Internetu - jako źródła wiedzy - to znaczy miejsca gdzie można coś znaleźć i się NAUCZYĆ- a jeśli nawet to nie chce im się szukać, ale właśnie podstawowymi stronami są strony typu ściąga.pl itd. I to jest niepokojące - zwłaszcza, że często brak jest nadzoru Rodziców, nad tym co robią dzieci - a niestety Internet oprócz zalet ma też sporo wad ... Niestety - to co napisał @Prezesik jest prawdą - media jak i Internet kreują młodzież, a coraz bardziej dzieci - samemu już mi się zdarza mieć problem, jak rozmawiam z moimi młodszymi znacznie kuzynkami - trudno ich zrozumieć, brak jest stosowania podstawowych zasad pisowni itd. To samo tyczy się niestety nowych uzytkowników na różnych Forach - myślą przecież za takie coś nikt ich "realnie" nie skarci - ale niestety później przenosi się to na "realny" życie ... Natomiast to co napisano o Neostradzie - prawdą jest taka, że spotkałem się z sytuacją - opiniami - że dziś Neostrada - jako symbol łącza stałego - staje się podstawowym miejscem rozrywki - zwłaszcza dla dzieci z mniejszych miejscowości - co niestety ma swoje niedobre konsekwencje. Oczywiście - może czasem lepiej siedzieć w Internecie niż włóczyć się i rozrabiać - ale jak wiadomo są jeszcze inne formy rozrywki - choćby sport itd. Kończę, przepraszam może za trochę chaotyczną wypowiedź ![]() Pozdrawiam ro29 Ostatnio zmieniany przez ro29 : 22.04.2006 o godz. 20:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
świeta prawda przyklad z czata
![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|