Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 22.04.2006, 18:58   #31
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
przyznaje się nie czytałem całego tematu, ale czy temat "czy zgolić breodę czy nie: się pod to łapie?
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 22.04.2006, 19:06   #32
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
@Smartek nie wiedzia***322;em, ***380;e chcesz by***263; moderatorem
Stary 22.04.2006, 19:56   #33
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Przeglądnąłem wszystkie wypowiedzi, które się pojawiły w tym temacie - oraz stronkę od której wszystko się zaczęło - i prawdę mówiąc mam mieszane uczucia.
Wydaje mi się bowiem - jak to niektórzy już zauważyli - że problemem jest nie tylko to, że na Forach itd. pojawiają się "trolle" i zadają proste pytania - bo jeśli ja mam być szczery - w jakimś zakresie ja jestem w stanie to zrozumieć - przecież każdy było młody, miał mniejszę wiedzę niż dzisiaj itd.
Większym problemem jest fakt, że dziś dzieci zaczynają mieć w coraz to młodszym wieku - dostęp do Internetu, dostają telefony komórkowe - i niestety - w większości nie traktują Internetu - jako źródła wiedzy - to znaczy miejsca gdzie można coś znaleźć i się NAUCZYĆ- a jeśli nawet to nie chce im się szukać, ale właśnie podstawowymi stronami są strony typu ściąga.pl itd. I to jest niepokojące - zwłaszcza, że często brak jest nadzoru Rodziców, nad tym co robią dzieci - a niestety Internet oprócz zalet ma też sporo wad ...

Niestety - to co napisał @Prezesik jest prawdą - media jak i Internet kreują młodzież, a coraz bardziej dzieci - samemu już mi się zdarza mieć problem, jak rozmawiam z moimi młodszymi znacznie kuzynkami - trudno ich zrozumieć, brak jest stosowania podstawowych zasad pisowni itd. To samo tyczy się niestety nowych uzytkowników na różnych Forach - myślą przecież za takie coś nikt ich "realnie" nie skarci - ale niestety później przenosi się to na "realny" życie ...

Natomiast to co napisano o Neostradzie - prawdą jest taka, że spotkałem się z sytuacją - opiniami - że dziś Neostrada - jako symbol łącza stałego - staje się podstawowym miejscem rozrywki - zwłaszcza dla dzieci z mniejszych miejscowości - co niestety ma swoje niedobre konsekwencje. Oczywiście - może czasem lepiej siedzieć w Internecie niż włóczyć się i rozrabiać - ale jak wiadomo są jeszcze inne formy rozrywki - choćby sport itd.

Kończę, przepraszam może za trochę chaotyczną wypowiedź
Pozdrawiam
ro29

Ostatnio zmieniany przez ro29 : 22.04.2006 o godz. 20:21
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.04.2006, 00:12   #34
Oktawian89
Wiszę sobie ...

Data rejestracji: 16.10.2004
Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
świeta prawda przyklad z czata
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Dzieci Neostrady-bez-tytulu.jpg  

"One World, One Web, One Program" Microsoft slogan
"Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitle
r
Oktawian89 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: