![]() |
kurde... korci mnie i właśnie kończy się rozpakowywanie wspminanego przeze mnie pliku .zip :)
mam nadzieje, że niedługo będe mógł napisać o efektach mojego kombinowania ;) |
No i ....... co Ci wyszło w końcu ??
|
no niestety nie dałem rady
a jest tylko jeden problem... udało mi się wszystko ładnie podzelić na 4cd, ten plik 1,4GB również, pociachałem go na 3 części, ale niestety instalator rozpakowywał wszystkie pliki tylko z 1CD i o kolejne pliki z tego archiwum już nie pytał, w przeciwieństwie do tych które nie były archiwizowane i były bezpośrednio kopiowane z CD bo w tym przypadku wywałał błąd, że nie może znaleźć pliku, wkładałem po prostu kolejną płyte gdzie ten plik był i leciałem dalej z instalacją, no ale w przypadku pliku .zip instalator tak się nie zachowywał :( |
Szybko odpisujecie i nie nadążam. Na jakiejś stronie pisało że w instant copy da się dzielić tylko nie wiem jak. Dużo osób mówiło mi że są programy do dzielenia ale nie wiem jakie i nie wiem jak się je obsługuje.(A to archiwum to w cab robiłeś? Może trzeba tą samom nazwe pliku.)
|
To ja mam inny problem do rozwiązania :D tak czysto hipotetycznie. Mając załózmy pare płyt CD z jakąs tam grą. I jak je połączyć w jedno DVD - zakładając, że na każdej płycie CD jest katalog który się powtarza ???. Czy da się to jakos ładnie zrobić ??
|
Może ktoś pomoże?
|
z czym? czego jeszcze nie rozumiesz?
|
Czy nie zna ktoś jakiegoś programu do tego żemiosła? Wiem że są nawet jeden mam ale nie wiem jak go obsługiwać. W jego możliwościach było wyrazinie napisane że można. http://www.arcomp.com.pl/index.php?p...8&details=3757
|
ta... ale to się tyczy materiału Video
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:22. |