![]() |
@zorg: router poki co odpada
aha na drugim kompie przy probie wejscia do mojego wywala cos takiego: "\\Pc1 nie jest dostepny. Mozesz nie miec uprawnien do uzywania tego zasobu sieciowego. Skontaktuj sie z administratorem tego serwera, aby uzyskac prawa dostepu" edit: jak u siebie w profilu zlikwidowalem haslo to tez widze drugiego kompa ale tez przy probie wejscia do niego wywala mi komunikat jak ten powyzej wtf? |
router- i po sprawie, bez problemow z computerem ktory jest i czy nie jest wlaczony
polecam-Linksys |
jest tak:
mam kabel, zalozylem koncowki wedlug opisu z: http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=12707 i nie dziala, poustawialaem wsyzstko wg jakiejs tam prezentcacji flashowej i nie dziala i nie wiem co jest - kabel jest niby nowy, koncowki zakladalem juz 2 razy i nadal nic - kompy sie nie widza, ja widze w komputerach grupy roboczej tylko swojego kompa a ona swojego i mojego tyle ze nie moze na niego wejsc, system xp sp2 ma ktos jakis pomysl? |
Cytat:
|
Ale to chyba router do ADSL ?;p
Ale nie wiem czy jest możliwość przkierowania, ale i tak komp co łączy się z netem musi chodzić więc nie ma sensu. |
Cytat:
|
Użyj WinRoute i koniecznie karta sieciowa ;)
|
dzielenie lacza na 2 pc
Witam!
Sytuacja jest tak - siostra sobie kupuje kompa i musze podzielic sie z nia laczem. Net jest z kablowki (podlaczylem do swojego kompa przez usb) i jak mam to zrobiec zeby i ona miala neta? (najlepiej tak zebym mogl kontrolowac jej przepustowosc :fiu: ) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:13. |