![]() |
No trochęśmy postrzelali ;)
Wszystkiego dobrego na ten nasz nowy 2024 :sluze: |
Całkiem ostra kanonada była.
Tu siup, pod ten Nowy Rok :drinking: |
Wszystkiego w Nowym Roku :party:
|
Samych pomyślności, sukcesów, zdrowia i pieniędzy. :wesswiat::whisky:
dopisek... bo bym zapomniał. Skoro zdrowia to i :cycki: |
:sluze:Wszystkiego najlepszego w nowym roku 2024.:sluze:
|
Lej ostro! :tak!:
|
Utylizuję przedostatnią Łomżę :piwko2:
Tak się zastanawiam, czy ostatnią zniszczyć z marszu, czy zostawić na koniec, gdy już wszystko jedno :hmm: Innych mam dostatek. |
Znam jednego takiego co szybko pije, już się drugi dzień nie mogę do niego dodzwonić, bo ciężko trafić w fazę niecałkowitego ścięcia białka, a skubany ma moje parę złotych, no ale cóż, siła wyższa...
Byłem w Żabce, bo mi się liczba piw w ekosystemie mnie otaczającym nie zgadzała, ruch jak w ulu. To teraz trzeba jeszcze zjeść kanapkę z rozpływającym się w gębie boczkiem, popić piwem, no i można przyciąć komara pod kołderką. :piwo: |
Szybko też wolno. Skupmy się na słowie NALEŻY. Ono jest clou.
|
Ale że wolno pić? Dlaczego nie szybko? :hmm:
|
THX dla Administracji i GTW , zastosujemy się do zaleceń :)
i zalecamy to samo dla Administracji i GTW :piwo: |
Administracja i GTW forum ogłasza.
Dziś nastał Sylwester 2023. Poza standardowym zestawem życzeń i pierdół, ważna informacja: WOLNO, A WRĘCZ NALEŻY PIĆ! Zatem oby nam się ... :piwo: |
A Panasewiczowi polecili korzystanie z playbacku. Tylko nie tak jak Zenek :hahaha:
|
Zenek za to zapomniał ruszać ustami jak śpiewał. :rotfl:
|
Panowie, możemy się sprzeczać ale ja z bólem serca stwierdzam że ja miałem świetne dzieciństwo, a wasze zapewne było jeszcze zdrowsze.
Aktualna cancel-culture walcząca ze wszystkim co przyjęte było jako normalne, lub inaczej określane "po Bożemu", jest jak walec po umysłach młodych, młodszych i jeszcze nie doświadczonych. Przez to że najwięcej psują ci, którym w przeszłości ktoś coś zepsuł... to lepiej już nie będzie. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:34. |