![]() |
Cytat:
|
100 lat :piwo:
|
Ale się porobiło :D
Wszystkiego najlepszego! :piwo: |
No to wszystkiego najlepszego! :piwo:
|
No to najlepszego!!! :D :piwo:
|
Cytat:
Jestem. Nic nie rozumiem. Po co, dlaczego, w jakim celu i przeciwko komu? Co ma Yahol do osla, osiol do pszczoly, a pszczola do powagi? Jakis taki, niqumaty jestem. |
Ilość załączników: 1
Cytat:
to mial byc tort yahola:) |
Cytat:
Wywołałem Cię. Znowu ten sam temat . Reputacje. Rok temu byłem za słaby. Teraz Ty czytasz chyba wybiórczo. Teraz jeden mój "burak" zabija kilka innych zielonych. Jak jeszcze nie rozumiesz to trudno. |
Cytat:
a co tam reputy, numery postow czy inne ozdoby... najwazniejsze sa tutaj w naszym zespole kwestie kolezenstwa, wzajemna sympatia, pozytywna atmosfera, dobrosasiedzkie stosunki bez fizycznej odleglosci, a inne sprawy wez glebokim i szczerym usmiechem (takie jak reputacje:) ) |
Cytat:
yahol zawsze był moim idolem i tak pozostanie. Yahol to dla mnie całe CDRinfo. No i może jeszcze Ty i kilka innych nicków. Tu nie ma emocji.:) |
troche sie pogubilem i nie wiem, a moze nie chce wiedziec...
@joujoujou napisal " No to najlepszego!!! " wiec najlepszego:piwo: |
wow, ale temacik
a rycho co poscik to coraz ciekawiej pisze kiedys sie polapie w tym co tu popisaliscie, dzisiaj jestem zbyt zmeczony po weeeeeekendzie, ktory sobie przedluzylem BTW @rycho, nie wstyd Ci? ;) :D niektorzy biedacy nawet 500 pt nie maja, Ty sie chwalisz dziesiatkami tysiecy zielonych burzuj, snob, kapitalista, egoistyczny milioner z fajka i jeszcze dwa konta sobie zalozyl... od dobrobytu to sie ludziom w glowach przewraca, reputacja uderzyla Ci do glowy dalbym Ci repute, ale wpierw musze dac kilku innym, a jakos nikt nie zasluzyl... |
Cytat:
Też dałbym Ci reputę, ale szastam od rana i już wszystkie przepiłem.:D |
:piwo:
|
Wszystkiego najlepszego dużo :piwo: i :sluze:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:50. |