![]() |
Oby :piwo:
|
Rocznicowy piątek bez teleranka, oby pozostał jedynym takim :szczerb:
:piwo: |
Dopiero co zachodziłem w głowę, czemu na obiad mi dali smażone jajca, a tu masz..... piątek trzynastego i wszystko jasne.
Trzeba będzie wypić coś postnego. |
Jak post, to post, ja ruskie pierogi ze skwarkami, w promocji były (pierogi), czyli tanio, czyli postnie. :taktak:
|
Jak to w piątek 13-tego, na obiad smażona kaszanka :jem:
|
Ktoś się kiedyś zapytał na fejsbuku gdzie na Grochowie kupi piersiówkę, odpowiedziałem, że jednorazową na każdym rogu. :D
|
Na szczęscie już po 13:13
Awaria setki? Jak dla mnie za wcześnie, ale instrukcja jest prosta. 1. Bierzesz pojemnik szklany zamknięty zawierający kilka (najczęściej 5 lub 7) setek. 2. Otwierasz ów pojemnik i napełniasz setką szklane naczynie. 3. Otwierasz otwór gębowy i wlewasz setkę. Awaria, ale organizmu, a nie setki, może przyjść po opróżnieniu nadmiernej ilości naczyń i pojemników z setkami. ;) |
i jak zwykle awarii setki ...
|
A wiecie że mógłby być ten zlot, pogoda cudna, CPN otwarty toast2, dziad czechoj z bagażnikiem pełnym drewna,
qrde, pieprzone korzonki k***a |
Tak to się kończy jak się nie nosi białych skarpetek frote do sandałów. :taktak:
A mnie skurcze w uda łapią, od spodu, zaczęło się w nocy, razem z piątkiem trzynastego, w nocy brałem magnez, teraz magnez i potas, ale znowu mnie przed chwilą złapało. :sciana: |
Cytat:
|
No właśnie, i z tej okazji połamały mnie korzonki k***a
przypominam sobie raczkowanie, jedyna znośna pozycja do chodzenia :sciana: |
|
Ki czort?
|
I znowu :sciana:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:24. |