![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#46 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
też to dostaje regularnie i w dużych ilościach
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
k****a mni8e jakiś ****** zwalony wysłał cv i prośbę o pracę a kurde firmą niejestem teraz więc ciach emaila ale kurka mi explorer.exe się wypier**la co 10 minut po tym emailu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu windę muszę reinstalnąć
teraz kiedy ssam dj tiesto seta gigowego
|
|
|
#48 | |
|
Bojownik Ruchu Oporu
Data rejestracji: 09.11.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Cytat:
![]() A spamu srednio na dzien na moja skrzynke przychodzi ok 10-15 (w weekendy nawet ponad 20 )
|
|
|
|
#50 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hejka - chcecie troche takich smieci? od miecha nie kasowalem skrzynki wiec sie pozbieralo
![]() w tej chwili mam w junk 211 emili na skrzynce sluzbowej, 46 i 7 na dwoch prywatnych ![]() widze ze sie tu moda zrobila na wklejanie, wiec moge powklejac topic przerosnie slynne nabijanie ^_^ jak pomysle ile juz takich ze wygralem iles tam milionow poszlo do kosza ^_^ albo propozycji dokonania przelewu z afryki do polski przez moje konto ^_^ te prowizje ktore stracilem
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
@nimal
Obecnie moj junk zawiera tylko 333 maile - smieci... mowie tylko bo przed formatem (ktory odbywal sie ok 2 tygodni temu) mialem ponad 600 ale wszystko stracilem bo kaspersky znalazl viriego i pozwolilem mu usunac... no i musialem na nowo uczyc mojego BayesIt'a bo bazy niestety sie jakos tez zawieruszyly Od tego czsu "kolekcjonuje" smieci ^_^
|
|
|
#52 |
|
Author
Zlotowicz
smieci sie przydaja
jakos ani razu BayesIt'owi nie udalo sie bez tego skumac ustawien poprzedniej instalacji bata, wiec tez nie usuwam smieci (co najwyzej duze zalaczniki) od jakiego czasu
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Bojownik Ruchu Oporu
![]() |
Cytat:
Archive Status 5,000 Spam/day 222,506 messages 1.3 GB |
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Author
Zlotowicz
spoko - jaja sobie robilem bo szczerze mnie rozbawil topic w ktorym kolejni juzerzy pokazywali spam przychadzacy do nich
nie mam zamiaru nawet na 5 sec wchodzic do folderu ze smiecmi - a tym bardziej poazywac dalej tego paskudztwa
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Bojownik Ruchu Oporu
![]() |
Mnie też trochę dziwiło podniecanie
się kolejną ofertą od niegeryjczyków bo już przywykłem do dużych ilości tego badziewia zlatującego się na moją skrzynkę. Ale jak mają chłopaki radochę
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
A ja mam malutko (oby) i tylko mi nie załatwcie "dużo"
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Gość
|
gallus ale zes grafike skompresowal no chyba oslepne i avatar za***isty
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=10078&stc=1 pozdro |
|
|
|
#58 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
sorry ze przywracam stary temat, ale juz mnie nerwica dopada jak codziennie dostaje po dwa meile z jakis różnych adresów, a już kilkanascie poblokowałem w antyspamie o2, ma ktoś jakiś pomysł aby uniemożliwić odbieranie tego syfu - używam The Bat'a
![]() A oto meil: ![]() Ciągle dostaje to samo ale od różnych nadawców - co poraczić?? |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Author
Zlotowicz
a w the bat! masz aktywna wtyczke antyspamowa?
kliknij na tym emilu i wybiez opcje "mark as junk" i po problemie - nigdy wiecej nie powinienes tego badziwia zobaczyc jesli przyjdzie to znaczy ze masz cos skopane w the bat! moj rada - nie kasuj wszystkich emili - zostaw ich kilkadziesiat w folderach junk i known, dzikei temu po reinstalacji sysa nie musisz uczyc the bata regul niestety samo skopiowanie katalogu bayesit'a nie wystarczy - najlepsze do nauki sa emile |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
a ja nie dostaje zadnych gowien
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna. Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
|
|
![]() |
|
|