![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Nie mam możliwości wybrania użytkownika w GG -tylko "JA"
Niedawno musiałem od nowa zainstalować system, i po tej instacji nie mogę otworzyć starej wersji gg. Otóż gg mam zainstalowane na partycji D:, a system na C:. Więc podczas instalacji systemu komunikator nie został naruszony. Mam z nim jednak problem.
Gdy go otwieram, to nie mam możliwości wyboru starego konta (miałem różne konta). W folderze GG istnieją (np. Ania2, Dom czy Konto2). Wszystkie pliki też pozostały. Co zrobić abym miał na liście w gg moje dawne konta? Z góry dziękuję za pomoc. Szymon |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zazwyczaj programy instaluj***261; si***281; w katalogu systemowym i wprowadzaj***261; pewne dane do rejestru a profile przechowuj***261; w Documents and Settings. Ja Ci poponuj***281; - zainstaluj Konnekta zamiast GG www.konnekt.info
![]() A jak si***281; przyzwyczai***322;e***347; do GG to przeinstaluj a potem skopiuj te foldery z profilami do nowozainstalowanego GG. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Cytat:
WIELKIE DZIĘKI!!!!! Chodziło właśnie o "documents and settings" Przekipiowałem tam użytkowników i wszystko działa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|