![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
![]()
Mam problem, ktory spedza mi sen z powiek - to chyba fatum
![]() Nagralem sobie i kumplowi divx'a na CD, swoja wersje ogladalem kilka razy, przegrywalem w lewo i w prawo - wszysko bylo OK. To samo moj kumpel. Pewnego dnia przychodzi do mnie i mowi, ze nie dziala, no wo ja swoje plytke dawaj do napedu - to samo. komunikat "napotkano nieznay blad" "nie mozna uruchomic" itd. skanowanie w CD speed wykazuje uszkodzenie (czerwony kwardracik) na samym koncu plyty. Jeden kwardacik. U mnei i u kumpla to samo. minelo troche czasu - zalatwilem film z innego zrodla, wsadzam do napedu - to samo, skonowanie cd speed - to samo. Te CD nawet obok siebie nie lezaly, nosniki sa rozne, w roznych napeda, na roznych nagrywarkach!!! O CO W TYM CHODZI??!! Jesli ktos ma film Fredy Got Fingered i dawno go nie ogladal, to niech sprawdzi czy u niego dziala ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
![]()
Jeśli się nie mylę to ten film nosi polski tytuł Fredy został wypalcowany? Jesli to jest to, to film działa, no pod linuksem działa ( mam wersję z napisami) pod windozą nie wiem i sprawdzał nie będę.
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez misz_masz : 22.03.2004 o godz. 06:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
no i jesli jest to faktycznie film Freddie.... to szczerze mowiac duzo nie tracisz...
raz mialem podobny problem, okazalo sie jednak ze nosniki mialem do duszy i srebrna powloczka sama odlatywala zostawiajac smieszne dziury... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Merry F****** Christmas
![]() |
Tak to ten film, tyle ze nie zostal tak przetlumaczony, tylko "luzny koles" czy jakos tak.
@shuma02 - byc moze w twojej opini. trace o tyle duzo, ze nie obejze go poraz 15sty? ![]() Jesli chodzi o uszkodzenia mechaniczne to odpada. Nawet jesli, to nie powtorzylo by sie uszkodzenie na 3 roznych CD, w tym samym miejscu.
![]() |
#5 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
^_^ No nie moge przecież ten film dostał Złotą Maline (nagroda dla najgorszego filmu). Na uszkodzeniu tej płyty z filmem nie straciłeś ale zyskałeś ^_^
![]() |
#6 | |
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
a o gustach nie lubie dyskutowac, tymbardzie nabijania sie z nich aha - dzieki za fachowa rade ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
Mojej kopii szlag nie trafił (IMO extra komedyjka) także fatum można wykluczyć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na jakich plytach to paliles? sprobuj na bardziej firmowych
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Merry F****** Christmas
![]() |
@Ormianin - po czesci zgadam sie z tym.
Niechce robic jakiejs dyskusji dotyczacej osoby Toma Greena, ale jest genialny w robieniu z siebi idioty - i dobrze. Jesli chodzi i serial w MTV to zeczywiscie troche biedny, ale np Aniolki Charliego ogladalem tylko ze wzgledu na niego. @nimal - LG, Esperanza i jeszcze jakas z sredniej pulki
![]() |
|
|