![]() |
Cytat:
|
Nie, tylko raz, a potem qpa :|
|
no wlasnie bo ja dzwonic tez moge ale jak to jest z tymi darmowymi numerami :>
|
Mi się coś zdaje, że co miesiąc jest nowe 30 minut :D
Na tej stronce jest cennik i piszą, że opłata to 0,00$ na miesiąc przy wersji Basic :taktak: Jak chcesz miec bez limitu to musisz wykupić abonament :smutny: |
Niestety nie, po wykożystaniu 30 min jest koniec zabawy, możesz próbować założyć nowe konto, ale z tego co wiem to nic nie da!!!
|
Cytat:
A jak nie to wyczyści się rejestr :taktak: |
hej jak wybieracie numer? bo jakbym nie kombinowal to ciagle jest "postep sesji" i nic nic nic..... :|
edit: ooo po wielu probach pojawilo sie "nieudane polaczenie: 503 service unavaible" :( |
Cytat:
0048-kierunkowy do Polski 63-kierunkowy do Konina 245xxxx-mój domowy A jesteś zalogowany??? |
Wg mnie masz bardzo małe szanse !!
http://www.powerlite.hostings.pl/for...topic=641&st=0 |
naaaaa 0048 eh 048 walilem caly czas... teraz mam inny problem - ani ja nic nie slysze, qmple ktory odebral tel nie mogl rozpoznac slow.... help
|
Cytat:
Jakie masz łącze? |
kuzwa domyslilem sie ze to moze przez to ze zaznaczylem dial up, zmienilem z powrotem na dsl i dupa... cos innego jeszcze zmienilem i teraz w ogole nie dzwoni EH PRTACZU TU GLUPI PREDI :( :( :(
mikrofon stowka pewny a lacze stala z lana wie ktos moze jak usunac definitywnie program zeby zadne ustawienia nie zostaly? ;) |
A jak dzwonic na komorki ??
|
Cytat:
|
jakos na komorki mi nie dziala :(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:50. |